magnesium för klimakteriet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-08
Klimakteriet är definitivt upphörande av menstruation hos kvinnor. Det förekommer allmänt naturligt, vanligtvis efter 45 års ålder. Det sker efter slutar äggstockarna att produktionen av kvinnliga hormoner progesteron och östrogen. Det finns en hel del obehagliga symptom dragit över med klimakteriet, såsom värmevallningar, nattsvettningar, torrhet i slidan, svårighet att fokusera, håravfall och humörsvängningar. Magnesium kan hjälpa lugnande del av dessa symtom

Fördelar

Magnesium har många fördelar för kvinnor som lever med obekväma klimakteriet symtom. . Magnesium kan reglera energi nivåer och kroppstemperatur, och hjälpa musklerna att slappna av. Det kan också stöd i metaboliserande av både protein och kolhydrater konsumtion. Det är också ett viktigt mineral i bildandet av ben och tänder.

Magnesium njurfunktion

Magnesium njurfunktion kan leda till vissa negativa konsekvenser för bland annat hjärtklappning, migrän, depression, utmattning och humörsvängningar. De flesta av dessa är vanliga klimakteriebesvär. Med magnesium kan lindra några av de saker som går längs med klimakteriet.

Intag

Du kan få magnesium på två sätt. För det första kan du ta ett näringstillskott, såsom tabletter eller utvärtes lotion (som kroppen lätt kan absorbera). Eller du kan också få magnesium naturligt från kosten. Detta kan du göra genom att konsumera en kost som är full av gröna, bladgrönsaker, fullkorn, fisk, nötter, baljväxter och sojabönor.

Andra användningsområden

Magnesium inte bara är effektiv på att lindra klimakteriet obehag, men kan hjälpa med en massa andra sjukdomstillstånd som kvinnor i denna åldersgrupp kan ha drabbats. Dessa villkor inkluderar arytmi, allergier, hypoglykemi, multipel skleros, gikt, epilepsi, Parkinsons sjukdom, psoriasis, vätskeretention, hjärt-kärlsjukdomar, astma, fetma, artrit, benskörhet och många andra.

Funktion

Magnesium nivåer drastiskt sjunka under klimakteriet. Inte bara är magnesium hjälp för värmevallningar och andra symtom klimakteriet, men det är också bra för hela ben och hjärt-och kärlhälsa.

Previous:nothing Next:kan ett dåligt immunförsvar orsaka kroppen lukt?

Relaterade artiklar


 • Essure förfaranden
 • nikotinberoende naturliga behandlingar
 • massage för män
 • klimakteriet teorier & tankar
 • information om djurens celler
 • hur man får barnen motiverade att bli mer aktiva
 • blodiga näsor hos barn
 • orsakerna till postmenopausala blödningar
 • hur man får mer D-vitamin i ditt liv
 • hur man vet några tecken på anemi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com