mest effektiva viktminskningsprodukter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-27
Viktminskning är en grundläggande ekvation, enligt Mayo Clinic. Om din kropp kan bränna mer kalorier än du tar in kommer pounds börjar sjunka. Men, om du lider av fetma och behöver lite extra hjälp, viktminskning produkter kan hjälpa. Att välja rätt produkter är dock mycket viktigt. Vissa kosttillskott och piller kanske inte fungerar, och ännu värre --- sätta din hälsa på spel

Alli bantningspiller

Alli är en over-the-counter diet komplettera godkänts av Food and Drug Administration (FDA) för viktminskning Enligt Mayo Clinic. Detta over-the-counter medicinering är huvudsakligen en lägre dos av receptbelagda kost medicinering Orlistat.

De läkemedel verkar genom att reducera absorptionen i tarmen, vilket minskar mängden absorberad kalorier. Alli tas i samband med varje måltid, tre gånger dagligen. När du tar medicinen, bör fettkonsumtion hållas till 15 gram eller mindre av fett, annars kan du uppleva biverkningar som diarré och gas. Alli är utformad för att användas tillsammans med en fettsnål diet, enligt Mayo Clinic.

Meridia och Orlistat Bantningspiller

Meridia och Orlistat är för närvarande de enda två receptbelagda bantningspiller godkänd av FDA, enligt Mayo Clinic. En läkare kan ordinera dessa läkemedel till personer som uppfyller kriterierna, bland annat: BMI är större än 30, har andra viktminskning program fungerade inte eller om patienten har medicinska frågor (som högt blodtryck eller diabetes).

Mayo Clinic rapporter om att använda dessa receptbelagda mediciner kan vara effektiva. Människor som kombinerar viktminskning läkemedel med en kalorifattig kost och fysisk aktivitet kan räkna med att förlora upp till 10 procent av sin vikt inom 12 månader.

viktminskning Kosttillskott

Sedan viktminskning tillskott som inte har granskats av Food and Drug Administration, har de flesta inte har dokumenterat säkert (och vissa kan även vara farligt). Håll dig borta från pomerans, ett tillägg som gör anspråk på att öka kalorier bränner. Man tror att orsaka allvarliga komplikationer.

Heartleaf, som säger sig minska aptiten och öka kaloriförbrukning, bör också undvikas. Den innehåller farliga ingrediens Efedrin. Den bantnings Efedrin bör också undvikas. Nyligen var det förbjudits från den amerikanska marknaden på grund av dess kan höja blodtrycket och med orsaka dödsfall. Efedrin kan dock säljas i te och kan vara tillgängliga på Internet.

Previous:nothing Next:Hur vet jag jag har ägglossning?

Relaterade artiklar


 • hur man undviker förkylning
 • faderskapstest information
 • tecken och symtom på ett tidigt missfall & blodproppar
 • tecken på graviditet
 • vad är orsakerna till spädbarn eksem?
 • uroxatral vs Flomax
 • hur du skyddar ditt barn ägg
 • om prostataförstoring förebyggande
 • hur man gör en blindtarmsinflammation själv-examen
 • hur man får barnen motiverade att bli mer aktiva
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com