ryggsmärtor med arbetsmarknaden

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-31
Många kvinnor förbereda sig och föregripa den smärta som känns av arbetskraft sammandragningar. Men ofta gånger gravida kvinnor inte anser den utbredda förekomsten av ryggsmärtor med arbetskraft. Prata med din lakare innan den stora dagen och diskutera vad som kan göras om ryggont under förlossningen

Tillbaka Labor

Enligt en artikel i Journal of Nursing Research 75 procent av kvinnor känner någon typ av ryggsmärtor under förlossningen. Det kan variera från mild till måttlig till svår smärta. Många gånger svår kontinuerlig ryggsmärtor kallas "back arbetskraft. " Tillbaka arbetsmarknaden kan beskrivas som känslan nedgången smärta koncentrerad i ryggen, i stället för den nedre buken.

Typer

Många kvinnor känner smärta i nedre ryggen och obehag i takt med arbetsmarknaden sammandragningar. Vissa kvinnor rapport intensiv, plågsam ryggsmärtor under hela arbetsprocessen, även mellan värkarna denna typ stadigt ökar med intensiteten av värkarna och de etapper av arbetskraft.

Vanligtvis smärtan känns i nedre ryggen nära svanskotan. Ryggsmärta med arbetskraft också kan stråla till mitten av ryggen, skinkorna och baksidan av låren.

Orsaker

Ofta ryggsmärtor med arbetskraft är orsakad av en svår situation av barnets huvud mot svanskotan. Detta betyder inte att barnet är i en ogynnsam eller farlig position men att barnet orsakar tryck på nerverna i bukhinnan och ryggraden i samband med rytm sammandragningar. Mayo Clinic anges att det kan ha något att göra med placeringen av barnet, men att vissa kvinnor är bara föremål för ryggsmärtor.

Enligt en studie från Psykologiska institutionen, McGill University kvinnor som lider av rygg arbetsmarknaden är mer benägna att ha haft smärta i nedre ryggen under graviditet och kvinnor som upplever episoder av ryggsmärtor under menstruationen.

Positionering

Allas arbetskraft erfarenhet är annorlunda. Rådgör med din arbetskraft team och experimentera med olika positioner som erbjuder en viss lättnad av dina ryggsmärtor. Inte ligga på rygg men att komma upp och flyttar runt kan hjälpa till, ibland en vertikal position kan minska tillbaka förlossningssmärta. Liggande på din sida i fosterställning kan fungera för vissa kvinnor. Prova olika positioner för att ta reda på vad som är mest bekvämt för dig.

Massage

I många fall har ditt arbete tränare eller partner massera området på ryggen där smärtan tycks utstråla kan lindra mycket av obehag och tryck . Du kan också prova att rulla en tennisboll fram och tillbaka över ryggen, vilket ibland kan ge viss lättnad

sterilt vatten injektionsvätskor

diskutera svåra rygg förlossningssmärta med din läkare innan förlossningen. . Injektioner med sterilt vatten har använts i svåra fall med goda resultat, det finns inga narkotika eller narkos används bara vatten. Det har ingen effekt på livmodern smärta men tillfälligt --- i 45 till 90 minuter --- minskar smärta i ländryggen med arbetskraft.

Previous:nothing Next:optisk migrän orsakar

Relaterade artiklar


 • Graviditet & blodtryck
 • rh negativ sjukdom
 • hur bota feber hos spädbarn baby
 • Varför är flebotomi gjort?
 • Hur du tar hoodia för bästa resultat
 • Var kan jag få preventivmedel?
 • hur man använder läkemedel mot svampinfektion
 • hur är ungdomsåren skiljer sig puberteten?
 • hur man väljer slutenvården missbrukarvården
 • tonårsgraviditeter problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com