sätt att bli gravid snabbare

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-19
Med utnyttjande av alla graviditeten möjligheter är nyckeln till att bli gravid så fort som möjligt. För att lyckas med din satsning, måste du förstå när din graviditet möjligheter är och den bästa tiden att försöka bli gravid. Dessutom finns det några faktorer bortsett från graviditet möjligheter som starkt kan bidra till att bli gravid snabbt

Ägglossning

ägglossning är att frisläppa ett ägg från äggstocken. Detta sker en gång per månad ungefär två veckor efter den sista dagen i menstruationen. Under ägglossning är när du kan föreställa. Därför känna din ägglossning datum är avgörande för att bli gravid snabbare. Det finns några sätt du kan tala om du har ägglossning.

En av de vanligaste saker kvinnor gör för att fundera över sin ägglossning dagar genom att spåra deras menstruationscykeln. De flesta kvinnor har vad som kallas en 28 dagars cykel, vilket innebär att du skall börja om 28 dagar. Detta är ett genomsnitt, dock, och vissa kvinnor har mycket längre cykler och en del har mycket kortare. En menstruation kalender är ett bra verktyg för att bli bekant med dina unika menstruationscykeln. Det tar några månader att kartlägga för att lära sig mönstret. Vanligtvis en kvinna har ägglossning ca 14 dagar efter den sista dagen av menstruationen.

Ta hänsyn till fysiska symptom för ägglossning. Vissa kvinnor har lägre magbesvär liknande obehag kände under menstruationen. Generellt när du kommer närmare ägglossning, kommer din livmoderhalssekret öka kraftigt. Sist under slutet av ägglossning din kroppstemperatur blir högre. Hålla reda på dessa symptom på din kalender samt ger dig en ännu bättre bild av när du kommer att kunna bli gravida.

För att hjälpa figur din ägglossning datum snabbare, kan du använda en over-the disk ägglossningstest. Dessa tester överväga dina hormonnivåer att sedan bestämma ett par dagar som du kommer sannolikt vara ägglossning.

Graviditet Oppurtunites

Delta i samlag en gång om dagen i ett par dagar innan din förväntade ägglossning dagen och vid ägglossningen. När ägget släpps från livmodern vid ägglossningen, har den bara en livslängd på cirka 12 till 24 timmar. Spermier kan leva i slidan i 24 till 48 timmar. Samlag varje dag innan och under ägglossningen kommer att se till att spermier är tillgänglig för ägget.

Samlag Positioner

Med tanke samlag positioner kan främja mängden spermier kvar i slidan, och ökar därför chanserna för en spermie är knuten till de ägg. Om möjligt är den bästa positionen för honan att lägga på rygg med hennes bäcken upp på en kudde. Detta kommer att säkerställa att efter den manliga ejakulerar kommer spermier alla bosatta inom slidan. Den kvinnliga bör förbli i detta läge ett par minuter efter samlaget att dras den optimala mängden sperma till ägget.

Previous:nothing Next:inte lsil betyder HPV

Relaterade artiklar


 • naturliga vitaminer för klimakteriet
 • problem med örat rör
 • långvarig användning av p-piller & hormonella förändringar
 • hur man kan somna lättare - effektiva sätt
 • tecken och symtom på nedre extremitet kärlsjukdom
 • livscykel och växande skeden av en människa
 • den Lamaze teknik
 • hur kan en enda kvinna blir gravid?
 • dagliga kosten för en gravid kvinna
 • hur att ta hand om äldre med demens
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com