vad hjälper brösten växa?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-09
Du är en ung tonåring, och du undrar när din bröst någonsin kommer att utvecklas. Det känns som om alla dina vänner bär behå och ser så vuxen, och du är i hemlighet rädsla att inte få bröst. Din kropp kommer att börja utvecklas på sin egen planering. På grund av genetik och vikt, kan dina bröst utveckla lite senare än dina klasskamrater. Motion hjälper, men bara lite

genetik och Vikt

Din biologiska klocka och din utvecklingstakt kommer att ha störst inverkan på din eventuella bröst tillväxt. När din kropp är redo, kommer du att börja utveckla bröst "knoppar" som så småningom kommer att utvecklas till bröst. Du kan vara så unga som 7 eller 8 år gammal. Brösten får inte börja utveckla tills du är 13 år gammal. Du ska inte oroa dig eftersom det kommer att hända.

Du bör inte förlita sig på storleken på din mammas bröst för att förutsäga eventuella storleken på dina bröst. Medan genetik spelar en stor roll i storleken av en ung flickas bröst, kan din mamma vara en AA och du kan växa till en C kupa behå.

Bröst består av mjölkgångar, körtlar mjölk, fett och bindväv. Om du alltid försöker gå ner i vikt, kanske du märker att dina bröst inte växer mycket. Som ung flicka och i din 20 och 30 år, kommer din bröstvävnad vara fast och tät. När man blir äldre, kommer fasthet bindväv växa mjukare. Dina bröst kommer att bli mer fett också.

Några flickor är missnöjda eftersom de tycker att deras bröst är för små, och de vill att de ska växa sig större, andra tjejer som har stora bröst är missnöjda eftersom de får för mycket ovälkommen manlig uppmärksamhet.

övningens begränsad roll

Övning inte gör allt för att öka storleken på brösten. Vad det kommer att göra är att hjälpa företag i bröstmusklerna under brösten så de ser ut att vara större. Eftersom motion är bra för din hälsa, bör du få utöva regelbundet.

Om du har undrat om krämer eller piller hjälper till att öka dina bröst, slösa inte bort dina pengar. Alla krämer kommer att göra är att dra åt huden på brösten och få dem att verka mer fast. Inga piller har uppfunnits för att "magiskt" öka bröst av unga flickor eller kvinnor. Du vill inte att röra runt med kroppens genetik eftersom du inte vet vad dina bröst så småningom kommer att bli.

Previous:nothing Next:Vilka är farorna med spädbarn feber?

Relaterade artiklar


 • mjölk utslag i spädbarn
 • fakta om skelettet
 • tå svamp hos barn
 • define livslängd
 • magnetisk healing information
 • homeopatisk behandling för sklerodermi
 • hur att sluta dricka läsk och koffein
 • Mirena IUD problem & symptom
 • effekten av ljus på läsning
 • hur man uppnår bättre sömn under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com