visuell perception hos barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-19
Växande barn kan utveckla mindre än de har möjlighet eftersom deras hjärna inte fullt ut förstår vad deras ögon ser. Visuell perception kan förhindra att fungera normalt hemma och bra inlärning i skolan. Utsikterna för utveckling, men är bra. Ålder eller behandling kan bota problemet

visuell perception Problem

Barn har en visuell perception problem när deras hjärna inte tar vad deras ögon ser och förvandla den till användbar information om den visuella världen. Uppfattningen problem är kognitiva, men har dagliga livet effekter. Walking blir ofokuserad och desorienterade utan hjälp av normala objekt erkännande och djupseende. Ett barn känner igen familj och vänner långsamt, och ibland kan inte veta ett nytt ansikte. Villkoren orsakas av antingen en funktionsnedsättning i lärandet visuell perception eller av en traumatisk skada uppkommit under whiplash eller en dust med multipel skleros. Lyckligtvis är de flesta barn växer ur sin sjukdom. Andra tycker prismalinser eller vision terapi effektiv för behandling av hjärnans funktion.

inlärningssvårigheter

Sedan vision är avgörande för lärande, visuell perception brister inlärningssvårigheter för många drabbade barn. Dålig förståelse av visuell information försvårar den viktiga lärande upplevde under behandlingen och att döma grafer och bilder. Ett barn läser ordet "var" som "såg". Siffror och symboler matematik är förvirrade. Även en mycket smart barn får hållas tillbaka i studier eftersom de inte kan begripa vad de behöver lära sig med sina ögon.

Lazy Eye

Ett öga blir en lat aktör när hjärnan tillförlitligt underlåter att erkänna människor och saker ses av ögat. Med en Lazy Eye, blir den vision av båda ögonen oklar. Ambliopia utvecklas under perioden före 6 år på grund av ett öga vrida ut eller att barnet har olika recept glaslins för två ögon.

Korsas ögon

När ett barns hjärna inte att fokusera båda ögonen på samma syn, ögonen skickar två olika meddelanden till hjärnan. Som ett resultat kan hjärnan inte klart förstå. Normal visuell förståelse innebär två goda ögon sända samma budskap till hjärnan. Det finns två typer av detta tillstånd som kallas skelning. Ett barn har den vanliga typen, esotropia, när ögonen vända inåt. Med exotropia, ögonen vända utåt.

Hallucinationer

Ett barn kan föreställa sig det finns prickar i ett mönster på en vit gardin. Feber, eller kanske en psykologisk depression, kan vara orsaken. Trots en medveten stat kan hallucinationer påverkar synen så allvarligt ett barn blir avskild från verkligheten. En läkare kan ha för att avhjälpa problemet.

Previous:nothing Next:ihållande hosta hos barn

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med motion på skelettet?
 • Varför ska du ha vit på sommaren & svart på vintern?
 • Hur vet man att kvinnor ägglossning
 • effekten av ljus på läsning
 • hur man får stor abs av stål snabbt
 • hur att sluta dricka läsk och koffein
 • hur de ska hålla på medicinering
 • sätt att identifiera och behandla ett barns astma attack
 • prostataoperation & smärta
 • vad är de delar av skelettet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com