Så för att lindra symtomen perimenopause

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-07
Som klimakteriet närmar sig kan du få symtom på perimenopause, den övergångsperiod som inträffar tre till fem år innan klimakteriet börjar. Eftersom äggstockarna producerar mindre östrogen, kan din kropp, humör och minne påverkas till följd av lägre mängder av hormonet. Lyckligtvis finns det metoder för att lindra klimakteriet symtom när kroppen anpassar sig till ändringar
1.
Lindra klimakteriet symtom som värmevallningar genom att undvika att yttre faktorer som utlöser dem. Spåra gånger du upplever värmevallningar, som efter att ha druckit koffeinhaltiga drycker, under perioder av hög stress eller mitt i natten. Hitta lösningar på de skyldiga som att diskutera B-vitamin tillskott med din läkare för att minska humörsvängningar eller positionering en fläkt i närheten av din säng svalna när du sover för att göra värmevallningar mer uthärdlig.
2.

Tänk p-piller om din perimenopause symtom är blödning eller kramper under din tid. Lågdos-piller som har östrogen och gestagen kan bidra till att minska rikliga blödningar och koagulation och hjälper till att hålla humörsvängningar under kontroll.
3.
Combat klimakteriet tecken som extra vikt i magen område genom att ändra dina kost-och motionsvanor. Ät mer frukt och grönsaker och skär ut livsmedel som innehåller mycket mättat fett. Lägg lätta vikter till din träning för att bekämpa en förlust av muskelmassa som kan inträffa under perimenopause och klimakteriet. En 30-minuters, daglig aerob träning kan inte bara förebygga viktökning, men också minska kramp som ofta följer med perioder under månaderna perimenopause.
4.
Deal med irritabilitet och humörsvängningar genom att öva djupandning för att minska stress eller ta ett over-the-counter medicin som Midol syftar till att bekämpa premenstruella känslor. Om du var benägna att premenstruella syndrom (PMS) före klimakteriet, kontakta din läkare om vitamintillskott, naturlig menopaus behandling eller hormonbehandling för att bekämpa humörsvängningar, särskilt om du märker depression symtom.

Tips och varningar


 • Tala med din läkare om att lindra klimakteriet symtom som du inte kan se, till exempel för tidig förlust av benmassa. Till exempel kan du behöva ta mer milligram kalciumtillskott om du peri-eller postmenopausala sedan förlusten av östrogen innebär att din kropp inte tar upp lika mycket kalcium.


 • Previous:nothing Next:hur man desinficera dina privata brunn

  Relaterade artiklar


 • näringstillskott för Parkinsons
 • sätt att bli gravid snabbare
 • inte en baby vistelse i ett läge i livmodern?
 • karpaltunneln lättnad under graviditeten
 • hur påverkar stress och depression ditt ofödda barn?
 • information om människans lever
 • naturliga alternativ till klimakteriet mediciner
 • alternativa prostata biopsi
 • Alopecia areata och barn
 • steroider för astma hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com