cellnivå healing

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-03
Cellnivå healing, även känd som cellnivå healing, är studiet av hur våra kroppar ska fungera på cellnivå och hur man bäst för att stödja deras optimal hälsa och funktion. Celler är utformade för att göra två saker, reparera och regenerera. Om våra celler är friska, kommer hela vår kroppar vara friska. Om våra celler är inte frisk, kan hela kroppen påverkas negativt

cellförnyelsen

Det finns uppskattningsvis 75000000000000-100000000000000 celler som bygger upp den mänskliga kroppen, eller ungefär 1. 500 gånger jordens befolkning. Alla dessa celler måste hållas i balans och i harmoni i våra kroppar. Varje typ av cell ersätts i olika takt. Celler ständigt byts ut, och hela organsystem ersätts i tid. Smaklökar är helt ersättas i en vecka. Hudceller ersätts i knappt en månad. Vi får en komplett röda blodkroppar "transfusion" i fyra månader, och hela kroppen är "revideras" i två år.

inne i celler

all information som behövs för livet finns i "minne" av var och en av våra celler. Informationen lagras i kärnan, där vårt DNA finns. Våra celler kommunicerar med varandra genom kemikalier och receptorer längs cellmembranen. Mitokondrierna kraftaggregat. Nätmagen orsakar cell åtgärder som syntetiserar alla enzymer och proteiner som behövs för livet.

Cell Hälsa

Celler kräver ordentlig bränsle, precis som ett finstämt bil gör. Om vi tillhandahåller sämre bränsle i form av vitt socker och skräpmat, kan våra celler inte fungerar ordentligt. När vi sätter giftiga sopor såsom bearbetade livsmedel lastade med kemiska tillsatser i våra kroppar, måste våra celler förbruka energi för att helt enkelt överleva.

Delikata system

Vi förväntar oss att våra kroppar att hålla igång, även när vi inte känner av någon problem på cellnivå. Den mänskliga kroppen är extremt segt, men det är inte odödlig. Om vi misslyckas med att ta hand om våra kroppar, då våra celler bryts ner och inträder sjukdom. En livstid detta kan leda till försvagande och med livshotande sjukdomar.

Proper Bränsle

Frukt och grönsaker i sin råa, råa former ger enzymer och näringsämnen för celler. Massor av frisk luft och solljus, kraftig motion, rent vatten och tillräcklig vila alla hjälpa kroppen att hålla friska. Richard Davidson, professor i psykologi och psykiatri vid University of Wisconsin-Madison, som forskat neuro-plasticitet bland buddistiska munkar med MRI, visar att positiva tankar och metoder som meditation och bön påverkar känslor och även ansluta till cell fysiologi. Tillsammans bidrar varje element till en balanserad och harmonisk hälsa på cellulär nivå.

Previous:nothing Next:gallsten hos barn

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla graviditet bakteriell vaginos
 • liv efter klimakteriet
 • hur man ska behandla cystor på äggstockarna med p-piller
 • hur du håller koll på din menstruationscykel
 • hicka hos barn
 • mediciner för behandling av lymfödem
 • inte en baby vistelse i ett läge i livmodern?
 • Så för att lindra din förstoppning naturligt
 • effektivitet silverax på klimakteriet symtom
 • ryggradsfusion pros & cons
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com