den bästa receptfria läkemedel för vaginal jäst infektioner

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-01
Varje kvinna som har haft en vet hur obekväm en vaginal svampinfektion kan vara. Slidan behöver en viss mängd av candida albicans, jäst, att fungera korrekt. Vissa faktorer kan störa den harmoniska balansen i floran i slidan. Denna obalans resulterar i en överväxt av jäst och symptom som följer med det. Symtomen omfattar intensiv klåda, och en tjock flytningar. Ta med svampinfektion till ett slut snabbt genom att använda bästa over-the-counter behandlingar

Diagnos

Se till att dina symptom orsakas av svampinfektion innan behandling påbörjas. Flera sjukdomar härma symptom svampinfektion. Tjocka flytningar, med eller utan lukt, är också symptom på vissa sexuellt överförbara sjukdomar. Bakteriell vaginos ger samma symtom som en svampinfektion. Sexuellt överförbara sjukdomar och bakteriell vaginos kräver olika behandling än svampinfektion. De flesta apotek bära teststickor som kan hjälpa till att identifiera en svampinfektion. Se din läkare om teststickorna visar en normal mängd jäst.

Medicinering

antimykotika svampdödande läkemedel används för att behandla svampinfektion. Dessa mediciner finns i många varianter, inklusive krämer, slidpiller och orala tabletter. Orala tabletter, såsom flucanazole, kräva endast en dos för att behandla svampinfektion. Oral svampinfektion behandling kan vara till hjälp om jäst har invaderat mag-tarmkanalen, men har irriterande biverkningar såsom huvudvärk och illamående. Krämer inklusive mikonazol finns tillgängliga på ett, tre och sju behandlingar dag. Dessa är ganska effektiva. En och tre dagar sorter är något dyrare, men snabbverkande. Krämer är också ganska rörigt. Engångsdos slidpiller av mikonazol kostnadseffektiv, lätt att använda och snabbverkande. Slidpiller är inte förknippade med några biverkningar.

Naturlig Behandling

Fight svampinfektion naturligtvis med probiotika. De probiotiska Lactobacillus acidophiles förstör överskott jäst i kroppen. Acidophilus tillägg finns att tillgå på de flesta droger butiker. Använd en acidophiles douche att behandla en aktuell svampinfektion. Inköp acidophiles från en herbalist eller hälsokostaffär. Förbered douche genom att blanda två msk acidophiles med en kopp steril, ljummet vatten. Använd en glödlampa-spruta för att försiktigt rengöra insidan av slidan. Applicera vanlig yoghurt med levande aktiv kulturer direkt på utsidan av slidan för att lindra klåda.

Förebyggande

Förhindra jäst infektioner genom kosten. Ta acidophiles kosttillskott dagligen. Vissa livsmedel är naturliga jäst antagonister. Ät yoghurt ofta, men välj det klokt. Läs etiketten på den yoghurt behållaren för att vara säker den innehåller levande aktiv kulturer. Begränsa din konsumtion av socker om du upplever återkommande jäst infektioner. Alkohol omvandlas till socker i kroppen, och konsumtionen bör begränsas.

Överväganden

Besök din läkare om du upplever mer än fyra vaginal jäst infektioner per år. Täta jäst infektioner kan orsakas av en underliggande sjukdom. Den allvarligaste sjukdomar associerade med frekventa svampinfektioner är diabetes och humant immunbristvirus, eller HIV. Användning av bredspektrumantibiotika eller kortikosteroider kan orsaka svampinfektion.

Previous:nothing Next:typer av receptbelagda läkemedel

Relaterade artiklar


 • risker för vård i hemmet för äldre
 • struktur och funktion lungor i vila
 • prednison effekter på barn
 • Hur fungerar den muskulösa systemet att fungera?
 • hur man får operation bröstförminskning täcks av din sjukförsäkring
 • biverkningar efter avslutad p-piller
 • ryggradsfusion pros & cons
 • hjärnan aneurysm hos barn
 • gör det själv fysiskt och känslomässigt föryngring
 • Vad är levande löss ägg?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com