fördelarna av tri-luma

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-13
Tri-Luma är en märkes medicin för generiska kombinationer av fluocinolone, hydrokinon och tretinion i ett ämne grädde. Tri-Luma är tillgängliga genom recept endast för behandling av huden som kallas melasma. Melasma är en hälso-tillstånd som orsakar mörka fläckar på huden, framför allt hud i ansiktet. Tri-Luma lättar dessa mörka fläckar och ger andra hälso-och förmåner skönhet

Använder och fördelar

Tri-Luma är används främst för att tömma melasma fläckar men är också känt för att förbättra olika hudåkommor, inklusive åldersfläckar, solskador, fräknar och missfärgning av huden från akne ärrbildning. Kombinationen av hydrokinon och tretinion skapar hudblekande liksom anti-aging fördelar. Fördelar och förbättring av melasma och andra hudåkommor kan ta så lång tid som 8 veckor ska visas.

Biverkningar

Innan Tri-Luma som en anti-aging behandling eller en behandling för melasma, måste en individuell väga fördelar mot eventuella biverkningar av Tri-Luma. Allergiska reaktioner, skorpbildning, svullnad, irritation, brännande känsla, klåda och stickande känsla av ansökan området är möjliga biverkningar. Svullnad av läppar och tunga kan också förekomma, vilket gör andningen svår eller omöjlig. Om läpparna börjar svälla, om än svag, bör Tri-Luma användare söka omedelbart läkare. En annan möjlig biverkning är ljusare av huden som omger den mörka fläckar melasma huden.

Ansökan

Tri-Luma appliceras en eller två gånger om dagen, enligt hudläkare riktningar. Tri-Luma bör tillämpas på ren och torr hud. Endast en liten mängd kräm ska användas i taget. Krämen bör omedelbart försvinna in i huden. Om grädden är fortfarande synliga på ytan av huden, har för mycket tillämpats. Mellan program, bör Tri-Luma förvaras i rumstemperatur mellan 68 och 77 grader Fahrenheit.

Varning

Tri-Luma inte bör användas på barn, om inte av en barnläkare. Tri-Luma bör inte användas mer än riktade eller i stora mängder eftersom för mycket Tri-Luma på huden kommer att orsaka en överdos. Tri-Luma bör inte användas, och ska kastas efter utgångsdatum. Face Astringents, ansikts peeling, medicinska tvålar, hårborttagningsmedel, hår vax, andra krämer och annan medicinering eller behandling som kan irritera huden bör inte användas på områden som behandlas av Tr-Luma.

Överväganden

Människor med allergiska reaktioner mot de aktiva ingredienserna i Tri-Luma bör undvika att använda krämen. Ammande mödrar och blivande mödrar rekommenderas att undvika att använda Tri-Luma tills fostret föds eller barnet är avvanda, detta för att förhindra negativa effekter på fostret eller barnet. Personer med solbränna bör sluta använda Tri-Luma tills solbränna har läkt.

Previous:nothing Next:effekterna av heavy metal musik

Relaterade artiklar


 • hur många dagar efter en menstruation gör en kvinna blivit havande?
 • Vad är den genomsnittliga puls?
 • nikotinersättning & graviditet
 • hur man undviker bekämpningsmedel i dina barns kost
 • att bota inre organ lukt
 • hur man desinficera dina privata brunn
 • Vilka är orsakerna till en muntlig svampinfektion?
 • define celluliter
 • diet information för en gravid kvinna
 • kost & fysisk kondition
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com