gör L-lysin och zink att behandla akne?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-23
Acne kan vara ett problem för någon, men det oftast fungerar som en plåga för tonåringar överallt. Nya mediciner och utvärtes behandlingar skapas ständigt som hävdar att befria världen från akne hot, men ofta en enkel förändring av kosten och några kosttillskott kan hjälpa till att klara upp och förhindra finnar

Du behöver:.
Analog skala.
Penna.
Måttband (tillval).
1-tums av 1x1 fot plywood.
Såg, manuell eller makt.
Sandpapper.
Tungt föremål, cirka 5 till 10 kg.
.

L-Lysin

L-Lysin är en essentiell aminosyra som kroppen behöver men som inte produceras av den (se Referenser 1). Det enda sättet att få en god tillgång på L-Lysin är att äta en leverans av livsmedel som innehåller det eller ta tillskott. Två av de viktigaste uppgifterna är att bilda kollagen-vilket hjälper till att bygga starka hud, bland annat-och reparation vävnad. På grund av detta är L-Lysin hjälp för att bibehålla frisk hud, och även minska akne och även hjälper till att påskynda läkningstiden för munsår.

En fördel med att använda L-Lysin framför kommersiella akne produkter är att det är ett naturligt ämne som behövs av kroppen ändå, oavsett om acne är ett problem eller inte. På grund av detta, är det lätt att vara säker på att L-Lysin inte orsakar några skadliga effekter på kroppen så länge som det används inom rekommenderade dagliga belopp.

Även L-Lysin kan inte hjälpa Frigörelsen alla av akne, det är en säker metod som definitivt är värt ett försök.

Zink

Zink är ett mineral som behöver fyllas på dagligen, eftersom kroppen inte har något system för att lagra den (se Referenser 2) . Även zink har många användningsområden, en som särskilt gäller akne är att sårläkning. Det är också bra i utvecklingen av barn, ungdomar och ungdomar. Detta är tillämplig eftersom tonåren är, som nämnts ovan, ett utmärkt tid för akne utveckling. Zink har också visat i studier att effektivt bekämpa akne i många fall. (Se Referenser 3)

Zink, som L-Lysin, är också ett naturligt ämne som krävs i kroppen och utgör nästan ingen fara när det tas i rekommenderade doser. Överdosering på zink är dock inte alltid en bra sak och kan orsaka problem. Konsultera en läkare innan du påbörjar en hög zink program akne behandling.

Ansökan

Kosttillskott, även känd som vitamin piller, kan vara ett bra sätt att se till att få tillräckligt med L-Lysin och zink varje dag, men tillskott är nästan aldrig lika effektiv som konsumtionen av livsmedel som naturligt innehåller önskad näringsämnen.

L-Lysin finns naturligt i rött kött, fläsk, fågel, mjölkprodukter (särskilt parmesan) och potatis (se Resurser 1).

Zink förekommer naturligt i ostron, skaft nötkött, Alaska kung krabba, hummer och cashewnötter (se Referenser 2).

Om en tillräcklig mängd av någon av dessa näringsämnen inte kan erhållas genom livsmedel, kosttillskott är OK, men var noga med att följa alla riktningar och rekommendationer som finns på flaskan.

Med rätt tillämpning av zink och L-Lysin, mild till måttlig akne kan minskas eller upphört. För tunga akne kan de vara till hjälp också, men det är bäst att konsultera en läkare på en lämplig behandlingsmetod också.

Previous:nothing Next:Vilka är de biverkningar med Mirena spiral?

Relaterade artiklar


 • hur man överlever i förkylning och influensa i vinter
 • fysiska delen av graviditeten
 • Vilka är orsakerna till de höga testosteron hos kvinnor?
 • hur man prestera dina månatliga bröstundersökning på rätt sätt
 • användning av medroxyprogesteron
 • vad som orsakar ben kramper under graviditeten?
 • naturliga astma behandlingar för barn
 • hur man kan hjälpa en familjemedlem med hemorrojder
 • hur man undviker förkylning
 • rådgivning metoder för misshandlade kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com