hemgjord hjälpmedel utrustning för behandling

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-27
Användning av hjälpmedel behandlingsapparat hjälper miljontals människor leva ett mer normalt liv. Från mobilitet till kommunikationshjälpmedel, otaliga enheter för att hjälpa personer med funktionshinder övervinna motgångar. Dessa delar av utrustning kan vara kostsamt, men det finns många fall där hemmagjorda versioner kan konstrueras på liten eller ingen kostnad

Småbarn Walker <.

Rörelser problem kan hittas i någon åldersgrupp. Dessa svårigheter kan ofta saneras med hjälp av käppar eller rollator för att ge ordentligt stöd. Men för små barn är det mycket svårt att hitta vandrare som är tillräckligt små och lätta nog att ge ordentlig nytta.

Trekvartssida-tums PVC-rör och T-fogar kan användas för att konstruera en rullator av alla nödvändiga storlek. Rollatorn bör stiga till midjan över de avsedda användaren. Hjul kan infogas i slutet bitar för att möjliggöra rörlighet. Nästan alla befintliga rollator stil kan ändras med denna metod. Med en full-size modell internt kan göra byggprocessen mycket lättare.

Floatboard Communicator

Meddelande för icke-verbal individer kan ske genom teckenspråk eller i svåra fall genom bild styrelser. Square symboler som representerar aktiviteter eller känslor är fäst med kardborreband på en plast styrelse, och pekade på eller placeras på bordet som ett kommunikationsmedel.

Många icke-verbala människor har inga andra fysiska begränsningar och kan njuta av många av de fritidsaktiviteter som resten av oss tycker om, såsom simning. Men om en person uttrycker sig bara genom bild styrelser, blir hennes värld stum när hon är placerad i en swimmingpool. Ett bra sätt runt detta är att bygga en flytande bild styrelse.

Vänd en hink upp och ner och packa in två remsor av kardborreband runt hela hinken. Det är där du kommer att fästa dina bilder. Därefter med hjälp av en frigolit flyter styrelse som kan köpas i alla sportaffär, borgen skopan i flyta styrelse med ett vattentätt lim. Slutligen använder samma lim, bifoga en liten burk fylld med betong på undersidan av flottören styrelsen. Detta kommer att säkerställa att communicatorn kvar upprätt vid alla tillfällen. Ett rep kan knytas till flyta styrelsen att hålla enheten från att bli oåtkomligt.

Pen Grip

förlora sitt grepp när du skriver är ett vanligt problem för både äldre och barn med några särskilda behov. Göra en penna grepp som är unikt för varje individ är ganska lätt.

Place 1/4-tums skena plast, som kan köpas på medicinsk leverans butiker, i kokande vatten tills plasten blir smidig. När remsorna är formbara, böja materialet så att sidorna komma runt precis tillräckligt för att säkra pekfinger och tumme men ändå tillåter användaren att ta på och av enheten utan hjälp.

Forma varje grepp är olika, och det finns inga exakta mått för processen. Det tar trial and error, men när greppet är bekväm, kan det användas i många år framöver.

Previous:nothing Next:intressanta fakta om skelettet

Relaterade artiklar


 • östrogen nivåer under klimakteriet
 • inhalator anordningar för astma hos barn
 • hur man tar hand om din glasögon
 • övningar görs hemma
 • hur man kan förbättra hjärnans funktioner
 • hur de ska hålla skyddad från H1N1
 • plantar vårtor hos barn
 • mänskliga ögat fakta
 • metadon biverkningar
 • konservativ behandling av hälsenan brista
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com