hur att vara frisk Durning graviditet

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-05
Nedan finns viktiga tips att följa på att ha en hälsosam graviditet och barn
1
Get. . rätt mödravård. När du tror att du är gravid, få det bekräftat med en läkare för att diskutera dig och ditt barns hälsa plan. Om du är frisk, kommer läkaren att i genomsnitt vilja se dig var 4 veckor tills din 28: e veckan. Därefter kommer det troligen att varannan vecka.
2.
Investera i rätt kosttillskott (vitaminer också). Nu än någonsin, kvinnor är multi-tasking och det är mycket svårt att äta rätt mat på flykt. Vad som är ännu viktigare är att du måste tänka på att du kommer att äta och närande din kropp inte för en, men för två. Så det är mycket viktigt att göra upp en näringsbrist i ett tillägg. Du behöver mer kalcium, folsyra och järn än du skulle göra om du inte preggers

Iron Rich Foods.
-Torkade frukter
berikade med korn
-Lax, ägg, tofu
-mörkt lummiga gröna grönsaker
-berikade järn i spannmål

Folsyra och kalcium kan vara komplement i form av vitamin eller prenatal piller.
3.
Kvinnor som är gravida förväntas öka kaloriintaget till 300 +. Fem 100-800 kalorier om du är underviktig eller förväntar flera barn. Men detta betyder inte att du greppa chips att ladda upp på kalorier. Sunda matvanor måste ha företräde framför ohälsosamma livsmedel för att skydda ditt barns hjärna och fysiska utveckling
4
Du kan upprätthålla en hälsosam kost genom att bara äta mat som:. . Magert kött, frukt, grönsaker, hela korn bröd och pasta, och magra mejeriprodukter. Motion är också mycket viktigt att upprätthålla god kroppsvikt under graviditeten samt att förbättra energi nivåer, stärka livmodern för leverans, minska graviditetsrelaterade besvär och för att förbättra stämningen.
5.
Fitness kan vara i form av många aktiviteter. De mest populära och effektiva bland gravida kvinnor är vatten aerobics, yoga, och låg inverkan promenader. Begränsningar bör upptas hög risk hjärt-och styrketräning, skidåkning, klättring, kontakta sport. Använd dina bästa sunt förnuft och omdöme för att fastställa vilken verksamhet kommer att vara måttlig och kommer inte att öka dina chanser att skada.
6.
Säg nej till narkotika, alkohol och cigaretter när du är gravid eftersom de kan orsaka fosterskador och hjärnans problem utveckling hos fostret. Klipp ut koffein tillsammans. Om du kämpar, sedan gradvis minska mängden till 1-2 koppar per dag. Efter 2-3 veckor, byta till koffeinfritt, och slutligen vinge av sig en kopp Joe tills graviditeten över.
7.
Andra viktiga saker som du bör hålla dig borta från är rengöring av kattens kattlådan som kullen innehåller toxoplasmos som kan skada fostret och orsaka missfall. Undvika vissa fiskar som svärdfisk, tonfisk stek, makrill och tegelabborre eftersom de innehåller ohälsosamma halter av kvicksilver som också kan skada barnet. Omega 3 är oerhört viktigt för utvecklingen av barnet, så fyll på ditt intag av fiskolja i form av ett tillägg. Håll dig borta från livsmedel som är opastöriserad, chark (som korv), och undvika att äta råa eller värmebehandlat kött.


Previous:nothing Next:hur du: stoppa nivellering "ögon" problem (en gång för alla)

Relaterade artiklar


 • kollapsad lunga orsaker
 • enda barn socialt beteende problem
 • Vilka är fördelarna med anbud kokos vatten under graviditeten?
 • mänskliga ögat fakta
 • Vilka är farorna med Mirena spiral?
 • kan bröstimplantat förväxlas med klumpar?
 • vad är skillnaden mellan en artär och en ven?
 • Hur vet man att kvinnor ägglossning
 • tarmparasiter hos barn
 • Hur du ser att din syrehalten är låg?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com