hur du kan hjälpa din familj vistelse super frisk

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-30
Du gör ditt bästa för att din familj friska, men dessa dagar, det finns inte mycket tid eller pengar att göra vad du ska göra. Mitt tips hjälper dig med de små saker folk inte tänker ofta på att hålla din familj så frisk som möjligt i denna fartfyllda värld

Du behöver:.
Ekologiska alla naturliga livsmedel
. glas rätter.
icke Teflon stekpannor.
trä spatlar.
ekologiska vetegroddar.
alla naturliga vitaminer.


1.
rent vatten. Det viktigaste ämnet för varje människa. Om ditt kranvatten är över klorerade och har partiklar i den, använda ett filter på kranen som kommer att filtrera bort de dåliga produkter. Buteljerat vatten är inte bra.
2.
Sleep. Naturlig och behövs.
Se till att du och din familj få tillräckligt med sömn. Håll ditt rum bekväm, sval, tyst och mörkt. Ha en normal läggdags och vakna tid. Barn behöver mer sömn än vuxna. Ett glas varm mjölk kan hjälpa dig att somna om så behövs.
3.
Naturlig hälsosam mat
de livsmedel vi köper i affären idag innehåller så många konserveringsmedel, bekämpningsmedel och konstgjorda färger och smaker. Försök att börja köpa hälsosamma, naturliga, ekologiska livsmedel och du kommer att märka en förändring i dina barn beteende och känslomässiga tillstånd. Gul nummer 5 är en dålig tillsats som kan orsaka ADHD hos barn som jag fick reda. Det finns gula nummer 5 i de flesta makaroner och ost, senap's, saltgurka, och massor av ungar livsmedel. Gå till naturliga produkter. Ost och (leta efter naturliga tecken på ost) Läs etiketter. Se till att köpa ekologiska frukter och grönsaker och tvätta dem med vatten och en vegetarisk pensel innan du äter. Se till att ge dina barn vatten med varje måltid. Drick inte sött, koffein fylld läsk, om du gör, dricker kost och fysisk soda.
4.
Gå en plast fritt hushåll. Plasic har varit känt att läcka ut i livsmedel och drycker vid upphettning, som när man laga något i en plast skål i mikrovågsugnen. Använd aldrig plast i mikron, alltid använda mikrovågsugn glas. De kemikalier i plast agera som en östrogen hormon i kroppen och det är därför en del barn går igenom puberteten tidigt. Dessutom är plasten kemikalier som är kända för att orsaka cancer. Lämna inte en vattenflaska av plast i bilen, och sedan dricka det. Bara bli av med det. Köp en rostfri behållare för dig och dina barn att bära runt med vatten i den. Bättre säker än ledsen.
5.
Motion
Klicka på redigera ovan för att lägga till innehåll i detta tomma kapslar.

Barn behöver minst en timmes fysisk aktivitet varje dag. Studsmattor är bra för familjens och de är roliga. Gå på promenader varje kväll efter middagen. Se till att få barnen delaktiga i en sport. Delta i ett gym. Gör tränar roligt.
6.
Odla din egen mat
Läs min artikel om kompostering och använda denna rika säljs för din trädgård. Du kommer att ha färska, ekologiska grönsaker och en stor aktivitet för din familj. Ha roligt!
7.
Teflon
Teflon pannor är dåligt för dig. De kemikalier som läcker i maten och är giftiga precis som plast och kan göra dig och din familj sjuk. Så, leta efter de nyare typer av kokkärl som inte har de dåliga utlakning kemikalier. Så använder rostfritt stål eller gjutjärn kastruller istället. Det finns också en ny thermolon nonstick beläggning, icke-PTFE typ av pan du kan köpa nu betraktas som "den gröna Pan". Om du har teflon kastruller, och du har inte råd att köpa några nya, bara spola med vatten och olja innan du steker att hålla kemikalier i schack och inte använda metall i kärlet då det kan repa det frigör mer kemikalier. Använda trä i stället.


Previous:nothing Next:hur man får receptbelagda mediciner gratis

Relaterade artiklar


 • barns skelettsjukdomar
 • övning för fastare bröst
 • livsmedel för att undvika med hepatit C
 • hur man hittar bröstcancer i ett tidigt skede
 • Vad händer när du förlorar din slempropp?
 • När ska oroa sig för gulsot
 • sätt att stoppa svettiga handflator
 • hur man värmer dina fötter med din bärbara dator
 • hur man kan bli av solbränna snabbare
 • hjärt-muskelvävnad beskrivning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com