hur du kan hjälpa ditt barn sova med en kall

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-30
Du har slathered några starka-stinkande salva på ditt barns bröst, doseras dem med en multi-symptom hosta-och-kallt medicin, och vände upp värmen. Nu är du undrar om du ska ringa en läkare för vissa antibiotika. Enligt experter verk inget av ovanstående åtgärder som faktiskt för att hjälpa ett barn med en viral kall

Du behöver:.
Hela Ginger
. En stor mugg.
Hälften av en citron.
Honey.


1.
När barn fyllda upp, tenderar de att andas genom munnen, som torkar ut halsen och leder till hosta. Torr luft medför en hosta. När uvula sväller och ditt barn ligger på rygg, kittlar luft deras hals och orsakar hosta. Låt inte ditt barn sova liggande, höjer sitt huvud upp lite genom att placera sex-tums block enligt chefen för ditt barns spjälsäng eller säng. Hjälp ditt barn att sova på sin sida. När de börjar hosta mitt i natten, helt enkelt vända dem på motsatt sida
2
säkraste och mest effektiva sättet att hjälpa avlasta barnet är att använda ånga. . . För äldre barn en varm dusch är allt de behöver. Placera ditt barn i hans eller hennes babyskydd, eller gunga och föra dem in i badrummet med dig när du tar en dusch. Inte utstyra barnet eller täcka med en filt, eftersom detta kan få dem att svettas och bli kallt från att bli blöt. För en extra bonus, tillsätt några droppar eukalyptus olja till din dusch.
3.
Om ditt barn är överbelastad och hans eller hennes näsa är inte löper fritt, använda några koksaltlösning näsdroppar . Bara att hålla sin mun och svalg fuktig kan minska hosta. Enkel Saline näsdroppar: Blanda 1 /4 tsk salt med en kopp vatten.
4.
använda lavendel olja eller lavendel baserade produkter för att gnugga på ditt barns hals och bröst, vilket kommer att hjälpa till med att sova och hosta. Lavendelolja är en av de mest favorit eteriska oljor, eftersom det har underbara egenskaper och luktar bra. Det är lugnande, och en avkopplande olja, som bekämpar stress och kris, medan den antiseptiska egenskaper hjälper till med förkylning, influensa och andra sjukdomar.
5.
Vrid ner termostaten. Om ditt barns hosta strejker under vintermånaderna när huset är uppvärmt, bör du vända termostaten ner på natten, inte upp. ''Hot kommer torr luft irriterar en hosta. Om du ställer in termostaten lägre, kommer den svalare luften spara luftfuktighet.
6.
''Drick mycket vätska,''är fortfarande goda råd när ditt barn har en hosta. Vätskor som juice, vatten eller buljong är några av de bästa slemlösande runt. Vätskor kan slappna av en torr, hård hosta och hjälp utvisa slem. Till skillnad från förkylningsläkemedel, det finns inga biverkningar.

Tips och varningar


 • Vispa upp en snabb infusion av honung, citron och ingefära. Helt enkelt roster en halv tum bit ingefära i en stor mugg. Pressa saften av en halv citron i på toppen och lägga till en rågad tesked honung. Justera sötma till din personliga smak. Fyll en kopp med kokande vatten och rör om. Du är ditt barn dricka när det är varmt. Upprepa efter behov.
 • Barn under två bör inte använda honung på grund av botchulism risken.
 • Du ska aldrig sluta hosta helt. Om ditt barn har en förkylning, hjälper sin hosta hålla lungorna fria från bakterier och andra irriterande ämnen. Om du undertrycker hosta, är du eliminera ett viktigt försvar mot en mer allvarlig bakteriell infektion såsom lunginflammation.


 • Previous:nothing Next:hur du kan hjälpa din familj vistelse super frisk

  Relaterade artiklar


 • hur platsen Braxton Hicks
 • hur du underhåller ditt medicinskåp
 • om hoven och klövsjuka hos vuxna
 • tecken och symptom på tidig demens
 • klimakteriet och hudutslag
 • sätt att testa vatten för renlighet
 • effekterna av rökning till gravida kvinnor
 • varför viktökning efter klimakteriet?
 • viktiga funktioner i skelettet
 • hur man kan undvika att få svininfluensan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com