hur du: stoppa nivellering "ögon" problem (en gång för alla)

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-05
Så sa min optiker på Sears mig detta. Ögat är beroende av flödet av tårar för konstant fukt och smörjning att upprätthålla syn och komfort. Tårar är en kombination av vatten, oljor och slem, för sprids jämnt och antikroppar och proteiner, för motståndskraft mot infektioner. Allt det här är utsöndras av speciella körtlar runt ögat
1
Ibland person med torra ögon kommer att ha en ton av tårar rinnande ner för kinderna. . . Mening, är ögat inte tillräckligt med smörjning. Så, kompenserar ögat genom att skicka en nödsignal för mer smörjning. När nervsystemet blir meddelandet är ögat översvämmas av tårar för att matcha Niagara Falls. Men det är mest bara vatten-inget smörjmedel som vanliga tårar
2
Efter att ha fått all denna "medicinsk information och stora ord: från min optiker på Sears, du kan lika gärna smälla. . annan skog Gump "dum" klistermärke på min panna.
Det är så här. Fram till i somras, förrättade jag fotboll och flickor snabb pitch softball i länet. I åratal har jag haft att bära en pocketfull av vävnad för att kontinuerligt torka mina ögon.
3.
Ibland har det så illa att jag måste ringa time-out för att rengöra min glas och stoppa flödet av vatten. Hur som helst, sex månader sedan, eftersom jag behövde uppdatera min körning glasögon, sa jag till optiker om mitt problem. Hur kan mina ögon vara torra när de höll på att översvämmas dagligen? Här är svaret. Och, om du har ett liknande problem, ingen anledning att betala $ 100 dollar för att lösa ditt problem-göra vad han sa åt mig att göra. .
4
Det finns tre typer av smörjmedel för torra ögon: mild, måttlig och svår. Den allvarliga och måttlig produkter kallas: GenTeal och görs av ett företag som heter Novartis. Den andra heter Alcon. Det här är inte billigt, men de har försäljningen då och då, och du får två automater i en låda. Varje apotek bär produkter.

Tips och varningar


 • Jag använder det dagligen, så som föreskrivs . . . . bäst av allt . . . inga fler översvämningar av vatten rinner ner mitt ansikte. Så pinsamt.


 • Previous:nothing Next:hur man ska leva ett längre och friskare liv och därmed minska sjukdom

  Relaterade artiklar


 • symptomen vid PMS
 • hemlagad beläggning för svårt att svälja piller
 • hur man kan förhindra bröstvävnad från hängande
 • vård manager arbetsbeskrivning
 • lårsmärta orsaker
 • Varför är flebotomi gjort?
 • hur du: stoppa nivellering "ögon" problem (en gång för alla)
 • nytta av att dricka destillerat vatten
 • hur man medlidsamt hjälpa åldrande föräldrar
 • Memory-spel för seniorer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com