hur man byter en blöja, en var mans guide

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-29
Sedan tidernas begynnelse har det funnits konkreta roller i livet för män och kvinnor. Lyckligtvis män inte längre spela rollen som patriark, och "ta hem bacon" mannen. I linje med att "stay-at-home" pappor blir mer och mer populärt. Jag själv är en tanke att det är klokt att lägga upp min erfarenhet förvärvat kunskaper för ett av de svåraste, om inte ner rätt hidious del att ta hand om dig baby . . . Byta fruktade blöjan

Du behöver:
Baby.
Pall.
Dirty blöja.
Ren blöja.
Wipes.
Pulver.
Zink grädde.
Orubbligt mod.


1.
1. Leta efter berätta tale tecken på att din son eller dotter har "förhandlat släppet av deras choklad gisslan. " Dessa tecken märks en frusen stopp medan du går med ett ofokuserat se ut i skillnaden. Grymtar kan frigöras antingen stående eller liggande på golvet. Detta är vanligtvis följs alltid av ett leende, öra till öra för att din avkomma vet att det är din plikt . . . . eller Plikten att ta bort detta monster från mellan benen.
2.
2. Har allt redan iscensatt på ett område, vanligen golvet i vardagsrummet, eller sovrummet bredvid din säng. Om detta är ditt första barn, så har du redan köpt ett skötbord. Om ditt barn är yngre än 4 månader gammal, då du fortfarande använda skötbordet att göra just det, byt barnet. Om ditt barn är äldre än 4 månader, ändrar du nu barnet där han /hon har gjort de förhandlande, vanligtvis golvet eller om du flyttar in i ditt rum på sängen. Det skötbord som vi talade om tidigare har nu blivit ett lagringsutrymme för kläder eller ett område för att få kläder som inte längre passar.
3.
3. Take ditt barn och hålla honom /henne i armen som du känner dig mest bekväm i. Håll dem, ta och blöja, våtservetter och vad grädde eller pulver du använder . Om du är osäker skrika till hustrun och fråga vilken som hon använder nu.
4.
4. Placera barn på ryggen och ge dem det objekt som du fick tidigare för att distrahera dem. Det kan vara allt färgstarka och små. Kom ihåg att föremål som kan fastna i deras luftväg bör undvikas. Kontrollera att objektet finns något nytt att barnet (något de redan spelar med kommer att kastas åt sidan med en stadig blick tristess. )
5.
5. Time är det väsentliga nu, med praktik, kommer du att bli snabbare och snabbare, kunna gå och tänka instinktivt innan ditt barn gör någonting. Grab blöja och öppna båda sidor med en liten stretch. Kontrollera att båda ändarna är öppna också. Har låda med våtservetter närheten av ditt område som möjligt, på vänster eller höger om ditt barn, oavsett dina önskemål. För en blöt blöja, ta bort tre servetter för en flicka och två våtservetter för en manlig och placera ovanpå rutan för våtservetter innan du tar bort blöjan.
6.
6. In teori, att ändra en blöt blöja är detsamma som att byta en smutsig blöja. Börja med att placera din icke dominerande handen över buken för barnet. Använd din dominanta hand för att ta bort både "Velcro" flikar från framsidan av blöjan och omedelbart vik flikarna tillbaka på blöjan som när den först sattes på.
7.
7. Det är viktigt för säkerheten i ditt TIK barn att alltid torka framifrån ryggen. INTE DETTA KOMMER riskera att oönskade bakterier till området.
8.
8. Grab ben i din icke-dominera hand som du skulle ett par stora hugga-minnen. Använd andra handen för att dra på framsidan av blöjan mot dig. Om bara urin finns på både pojkar och flickor, sedan lägga framför blöja under barnets i halvor och vila barnets höfter på toppen av den nu vikta blöjan.
9.
9 . Återigen, för säkerheten för kvinnor är det viktigt för er att inte låta någon blyghet eller uncomfortableness för att ha att interagera med kvinnans könsorgan. Om man inte är vaksam under denna process, riskerar du en urinvägsinfektion, en smärtsam och potentiellt skadlig infektion som kan leda till njursvikt.
10.
10. If finns avföring närvarande, ta framsidan av blöjan och torka framifrån och bak fällbart och i hälften under barnet. Utan att placera barnet ner ta en torka och torka framifrån och bakåt och sedan från sida till sida och se till att få alla pallen bort från skinkorna gör att du kan ta bort vikta blöjan och första torka i ett svep.
11 .
11. At denna punkt kan du sedan placera barnet ner på ytan och koncentrera sig på rengöring resten av området. Från framsidan till baksidan börja använda nya våtservetter för att rengöra området. Tänk på att om bara en våt blöja, två våtservetter för en pojke och tre våtservetter för en flicka ska vara gott. Med tiden kommer du att bli bättre på att torka och snabbare. Belopp våtservetter anges här är bara ett förslag. Genom att ha våtservetter behållaren öppen och bredvid dig, kan du enkelt ta bort mer som behövs med den lediga handen.
12.
12. If det är en smutsig blöja, sedan börjar uppifrån område under navel ner, torka av något belopp av bajs du hittar. På en hona, varje gång du går nära underlivet (kvinnlig meniga) får en ny torka.
13.
13. At denna punkt, kan du lyfta båda benen som du gjorde innan och ställer nya blöjan under barnets och se till att flikarna är i toppositionen. Passa på baksidan av blöjan med navel. Vik framför ny blöja över och mellan benen för att flytta barnet. Håll framför blöja på plats och öppna fliken på båda sidor. När öppna pressa försiktigt, men bestämt med handen på magen på sidan. Stretch öppna fliken uppåt och över dig handen och fästa den på område i fronten. Ta hand ifrån magen och håll förlorar sidan i och ta den andra öppna fliken uppåt över din hand och hålla den längst fram överlappande den andra fliken.
14.
14. At nu har du insett att du har glömt att sätta på grädde eller pulver. Utan att bli upprörd hålla barnet på rygg och placera en pärla av grädde å ena sidan och lossa flikarna med den andra. Från framsidan till baksidan, placera pärla av grädde på underlivet. Torka av resten av grädden bort framför ren blöja. Pulver är lite mer tidskrävande. Öppna inte blöja och pressa pulvret i området. Gör det skapas en skadlig moln av pulver som kan inandas av barnet. Placera pulvret i handen först och torka sedan pulvret med handen för att det området. Återapplicera blöja i den ordning du tog bort det.
15.
15. GREAT JOB! Du kan nu ett steg tillbaka och spricka öppna en "kall en" Slappna av och frossa i det faktum att du har tävlat något som de flesta män fruktar mer än döden själv!

Tips och varningar


 • Öva, öva, öva, öva . . . bara på ditt barn. Du tror att ditt barns bajs är dåligt, du säker på inte vill "bråka" med någon annans avföring!
 • Tvätta händerna noga före och efter ingreppet. Se min artikel om "korrekt handtvätt till en man om staden!"
 • Lämna blöja omedelbart, antingen genom att placera den i en påse av något slag, eller genom att placera den i bilen av att granne du verkligen inte kan stå!


 • Previous:nothing Next:hur man förhindrar att fånga n1h1 eller influensa

  Relaterade artiklar


 • passiv rökning och astma hos barn
 • hur du fråga din läkare vad han förskrivning dig
 • Hur identifiera brun flytning i tidig graviditet
 • orsakar oregelbunden mens
 • Alopecia areata och barn
 • hur man får stor abs av stål snabbt
 • problem med örat rör
 • optisk migrän orsakar
 • göra löss ägg rulla ner håret axlar?
 • gul ansvarsfrihet efter klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com