hur man kan förbättra spermieantal

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-21
Det finns två viktiga komponenter till att utforma en baby: ett ägg och spermier. Även om det tar bara en spermie att befrukta ett ägg, vilket ökar dina räkna ökar dina chanser för graviditet. Om du försöker bli gravid eller planerar att börja försöka inom en snar framtid, finns det några saker du kan göra förbättra dina spermier

Du behöver:. .
Multivitamin
Frukt och grönsaker.
Proteinrika livsmedel.
Mat med hög zink, vitamin C, E och B-12 Selen.


1.
Sluta röka, dricka alkohol och använda droger. De hämmar spermieproduktionen. Enligt Mayo Clinic, kan mer än två drinkar per dag minska antalet spermier. Så om du inte kan klippa alkohol helt, dricka med måtta.
2.
Ändra din kost. Livsmedel som innehåller mycket protein och en mängd olika frukter och grönsaker kommer stödet att öka din spermieantalet. Frukt och grönsaker innehåller mycket antioxidanter, som kan stöd i produktionen av friska spermier, enligt Mayo Clinic. Vitaminerna C, E och B-12 Selen, folsyra och zink har visat att främja friska spermier produktion, enligt http://www. AmazingPregnancy. com. Kött som kyckling, nötkött och griskött är höga i zink och även i protein.
3.
Ner i vikt. Fetma kan minska spermieantalet. Klipp ut bearbetade livsmedel och livsmedel som innehåller mycket fett. Motion har den dubbla fördelen att hjälpa dig att gå ner i vikt och minska stress, vilka båda hjälp med spermier. Utövande till den grad av utmattning kan ha en negativ effekt på spermieproduktionen, enligt Amazing Graviditet.
4.
Undvik värme i testikeln området. Om testiklarna är för varmt, kan spermier påverkas. Undvik vila din bärbara dator i knät. Undvik också att varma bad, badtunnor och bastu. Underkläder bör vara lös och inte begränsande.
5.
Ta vitaminer och kosttillskott. Amazing Graviditet rapporterar att ta en daglig multivitamin kommer att ge din kropp de nödvändiga zink, folsyra och vitamin E, C och B-12 Selen. Det finns även kosttillskott på marknaden som görs för att öka spermieproduktionen. Enligt Dr Roger W. Harms, i en artikel för Mayo Clinic, "Den forskning om så kallade fertilitet örter och kosttillskott är knapphändig. "


Previous:nothing Next:kan preventivmedel orsaka kramp?

Relaterade artiklar


 • blodcirkulationen hos människa
 • biverkningar av exponering för laser
 • hur man kan sluta röka cigarrer
 • biverkningar av midol
 • tecken på septisk chock
 • botemedel mot graviditet huvudvärk
 • hur påverkar stress och depression ditt ofödda barn?
 • barn knäproblem
 • hur man gör en förbättring av ditt liv
 • define senor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com