hur man ska leva ett längre och friskare liv och därmed minska sjukdom

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-05
Hälsa och livsstil tips på hur du kan lägga år och vitalitet till ditt liv. Lever längre, är lyckligare och sänka din risk att utveckla sjukdomar och sjukdomar
1
. . Enligt forskare, män och kvinnor som är optimistiska tenderar att leva längre och friskare liv än pessimister. Ju mer positiv syn du har, ju mer du arbetar för att sänka kolesterol, risken för hjärtsjukdomar och andra sjukdomar som kan förebyggas som diabetes. Alltid tänka positivt och sträva efter att vara optimist om du vill lägga år till ditt liv.
2.
Få massor av motion och vara aktiv. Motion är bra för mental klarhet, förebyggande av sjukdomar och bidrar till kroppens totala harmoni. Träning kommer också att göra kroppen stark och ser bättre som får dig att strålen med tillförsikt. Få minst 30 minuters intensiv träning i det dagliga och förutom hjärt-arbete, ta din vikt och få i viktbärande övningar för att hålla dina muskler tonad och stark.
3.
Som ni ålder, blir det ännu viktigare att titta på livsmedel och näringsämnen som du sätter i dig. Ta alltid en daglig multivitamin. Ditt dagliga multivitamin bör förändras med dig som du ålder. Välj ett vitamin som bäst speglar vad livet skede du befinner dig i. Om du är en senior, välj en drugstore vitamin som är märkt för seniorer. Gravid, prova prenatal vitaminer. Vitaminer finns också för varje åldersgrupp och kön i mellan. Det är mycket viktigt om du vill leva ett långt liv för att komplettera din hälsa med vitaminer.
4.
Glöm inte att även äta rätt. Du kan träna hela dagen om det är vad du älskar att göra, men om din kost är inte hälsosamt ni kommer att ångra allt det goda som ditt gym sessioner har gjort för din kropp. Ät 5 dagliga portioner av frukt och grönsaker och konsumera havre, bönor och livsmedel med hög fiber. Omega 3-fettsyror som finns i fisk och nötter är avgörande för din kost och näring. Genom att äta en balanserad kost kommer du att lägga kvalitet år till ditt liv.
5.
Glöm inte att skratta och vila mycket och stillestånd. Vissa människor älskar att bo upptagen och förblir allvarlig 24 timmar om dygnet, men din kropp behöver en coping mekanism för stress. När du sover, avkopplande och ha roligt, ger dig din kropp med ett sätt att återuppbygga och frigöra endorfiner som förbättrar din hälsa. Ta dig tid att lukta på rosor och njut av livet. Med allt måttfullhet och balans för ett fullt och friskt längre livslängd.


Previous:nothing Next:hur du tar bort en Deer Tick

Relaterade artiklar


 • tre sjukdomar orsakade av rökning
 • stämningsstabiliserande hos barn
 • information om människans lever
 • hur man använder läkemedel mot svampinfektion
 • rättsmedel för akne röda fläckar
 • effekterna av mobiltelefoner på ofödda barn
 • define celluliter
 • krav för Medicare
 • massage för att stressa
 • hur du utför en prostata tentamen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com