immunförsvaret öka vitaminer för barn

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-02
När förkylning och influensa säsong träffar, är det viktigt att veta vilken mat och kosttillskott kan hjälpa till att stimulera barns immunsystem. Förebygga ohälsa är lättare än att bli av med det, så det är smart att amma ditt barn näringsrik mat. Tillsammans med frekvent handtvätt och att undvika människor som är sjuka, att äta hälsosamt kan skydda ditt barn från vintern sjukdomar

C-vitamin

C-vitamin är känt för sina immunsystemet makt. Det är också en av de minst dyra kosttillskott och finns i livsmedel som potatis, apelsiner, grön paprika och tomater. C-vitamin ökar kroppens produktion av vita blodkroppar som bekämpar infektioner. Studier vid National Institute of Health fann det också minskar risken för tjocktarmscancer och bröstcancer i vuxen ålder.

Vitamin E

Detta vitamin är en antioxidant, söka upp och döda cancerceller som de produceras. Det är effektivt mot åderförkalkning också. Vitamin E ökar kroppens produktion av B-celler (vita blodkroppar produceras i benmärgen), som bekämpar infektioner. En förmån för vuxna: E-vitamin minskar tecken på åldrande, som uppstår på grund av en naturlig nedgång i immunförsvaret. Livsmedel rika på vitamin E inkluderar spannmål görs med hela korn, nötter och tomater.

Bioflavenoids

Bioflavenoids skydda cellerna från föroreningar i miljön, inklusive toxiner och bakterier. Bioflavenoids också minska kolesterol förmåga att hålla sig till arteriell väggar och skapa plack och blockeringar som leder till hjärtsjukdomar. Livsmedel rika på bioflavenoids omfatta citrusfrukter, soja och röda druvor.

Betakaroten

Betakaroten, finns i sötpotatis, morötter och vinter squash, hjälper kropp att bekämpa infektioner och skyddar hjärtat från skador orsakade av fria radikaler . Fria radikaler orsakar cellskador som leder till infektion och i extrema fall, cancer. Betakaroten skyddar kroppen mot cancer genom att hjälpa immunförsvaret döda cancerceller.

Zink

Zink bidrar till att stärka vita blodkroppar. För mycket zink kan faktiskt öka infektioner, dock så var noga med att inte ge ditt barn för mycket. Recommended Dietary utsläppsrätter för zink hos barn varierar från 3 mg till 11 mg, beroende på barnets storlek och ålder. Istället för sugtabletter eller tillägg, försök proteinrika zink källor såsom nötkött, lamm eller fläsk. Om du föredrar vegetarisk källor, mata ditt barn fullkornsprodukter och pumpafrön.

Previous:nothing Next:den bästa receptfria läkemedel för vaginal jäst infektioner

Relaterade artiklar


 • gör det själv fysiskt och känslomässigt föryngring
 • vad är orsakerna till urininkontinens hos förskolebarn?
 • hur man ska bekämpa en förkylning
 • Vilka är farorna med att dricka mjukt vatten?
 • lever med en bipolär hustru
 • typer av lugnande läkemedel
 • Hur identifiera hypogonadism hos män
 • tecken och symtom på kvinnlig hjärtinfarkt
 • livsmedel inte att äta eller dricka i klimakteriet
 • funktioner i hjärt-kärlsystemet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com