naturläkemedel för cancer i bukspottskörteln

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-16
Bukspottkörteln ansvarar för att reglera socker och hormoner under rötningsprocessen, enligt Mayo Clinic. Tecken på cancer i bukspottkörteln exempelvis oförklarligt aptitlöshet, gulfärgning av hud och smärta i övre buken som sprider sig på baksidan. Operation för att avlägsna tumörer och kemoterapi ofta används för att behandla denna typ av cancer. Dessa behandlingar kan dock lämna patienter med obehagliga biverkningar. Alternativa åtgärder för bukspottkörtelcancer kan hjälpa till att kontrollera dessa biverkningar och kan döda cancerceller.

Du behöver:
disktrasa eller handduk

kost förändringar

Bukspottkörteln har förmågan att sprida sig snabbt, enligt Mayo Clinic. . Äta en kost rik på korsblommiga grönsaker kan minska risken för cancer. Prova att äta broccoli, som är packad med karotenoider, kalcium och BLADLIK. Den innehåller även fytokemikalier, som kan ha cancer egenskaper, enligt American Cancer Society.
Studier visar att djur som konsumerar omega-3 fettsyror har undertryckt tillväxten av cancer, enligt Mayo Clinic.
, äta massor av vindruvor, som innehåller proantocyanidiner som kan hindra cancerframkallande fria radikaler. Druvor innehåller också sammansatta resveratrol som kan ha en effekt på cancer, enligt American Cancer Society.

Akupressur

Akupressur fokuserar på att använda tryck för att manipulera kroppen. Denna typ av behandling används för att göra de symptom för cancer i bukspottskörteln bekvämare, enligt American Cancer Society.

Coenzym Q10

Coenzym Q10 är ett enzym som naturligt förekommer i kroppen och kan ha möjlighet att påverka kemiska reaktioner i kroppen. Detta enzym finns är mat som lax, nötkött, sojabönor och jordnötter. Den finns också i tillägg form.
Forskare tror Coenzym Q10 har förmågan att blockera fria radikaler, som kan orsaka cancer. Det kan också ha en positiv inverkan på immunförsvaret, enligt American Cancer Society. Studier visar också att personer med brist på coenzym Q10 kan vara högre risk för cancer.

Lakrits Tillägg

Lakrits tillskott har använts i kinesisk medicin i många århundraden. Studier i laboratorier har funnit att lakrits kan förhindra mutationer i DNA, förhindra bildandet av tumörer och dödar cancerceller, enligt American Cancer Society. De flesta av de studier har gjorts på djur, dock så tala med din läkare innan du tar något tillskott.

Previous:nothing Next:Hur ultraljud sonogram arbete?

Relaterade artiklar


 • förebyggande av diabetes livsmedel
 • sjukdomar orsakade av svamp
 • vad innebär ob?
 • hur lång tid tar spotting senast om du är gravid?
 • struktur röda cellmembran
 • diet för någon med smittsam hepatit
 • När ska oroa sig för gulsot
 • skulle klimakteriet orsaka högt blodtryck?
 • symptomen vid PMS
 • hur man somna när du är stressad
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com