naturlig hormonell behandling

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-12
Hormoner är ökända för att orsaka humörsvängningar, brist på sexuellt intresse, depression och ångest. Dessa symtom uppträder framför allt hos kvinnor under tonåren, menstruation och klimakterium. Även om det finns gott om syntetiska hormoner på marknaden, varav många har en hög träffsäkerhet, är det också möjligt att ta en mer naturlig väg

Du behöver:.
Disktrasa eller handduk

Vad är naturliga hormoner?

naturliga hormoner tillverkas i ett laboratorium. De kallas naturligt eftersom de är exakta kopior av naturligt förekommande mänskliga hormoner. Av denna anledning kallas de också "bioidentical hormoner", som noteras på Womenshealth. com. Enligt Biohrt. com: s artikel "Natural hormonbehandling," de är framställda av naturresurser, oftast soja eller vilda Yam.

Natural Vs. Syntetiska hormoner

Syntetiska hormoner är inte kallade syntetiska eftersom de produceras i ett laboratorium, i motsats till naturligt förekommande. I själva verket syntetiska hormoner är väldigt lika de hormoner som kroppen producerar. Det finns dock små skillnader i molekylstruktur som gör dem mindre tillförlitliga. Syntetiska hormoner är tagna från växter eller djur källor, såsom förklaras i Bodylogicmd. com. De är inte identiska med hormoner som produceras av människokroppen.

Gemensamma naturliga hormoner

Några av de vanligaste naturliga hormoner progesteron, östrogen, testosteron och kortisol. De flesta av dessa hormoner påverkar beteende, åldrande, sexlust och viktminskning eller viktökning. Naturliga hormonbehandling (NHT) strävar efter att återfå den rätta balansen mellan olika mänskliga hormoner genom att administrera rätt dos av de nödvändiga hormonet.

NHT Process

Mest NHT program börjar med en enkel saliv test, som visar vad hormoner behövs. Patienter träffas sedan med en NHT läkare som arbetar med dem för att uppnå rätt hormonbalans. NHT tar också kost och motion i beaktande, vilket är avgörande faktorer för att balansera hormonerna. Avsikten med NHT är att successivt minska beroendet av externt administrerade hormoner inom några år.

Fördelar

Eftersom naturliga hormoner är exakta kopior av mänskliga hormoner, är chansen att onaturliga biverkningar lägre än när syntetiska hormoner används . Enligt Searchwarp. com är online artikel, "risker och fördelar Bioidentical hormonbehandling," Andra fördelar är ökad sexlust, minskad PMS-symptom, ökad energi och ben skydd.

Previous:nothing Next:biverkningar av klimakteriet

Relaterade artiklar


 • diet för undernäring
 • follikulit orsakar i hårbotten
 • fördelarna med röntgenstrålar
 • tecken på astma hos spädbarn
 • definition och funktion av det mänskliga skelettet
 • inhalator anordningar för astma hos barn
 • hur laser hårborttagning efterbehandling
 • astma med feber hos barn
 • om negativa graviditetstest
 • kollapsad lunga orsaker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com