tidig graviditet hjärtfrekvens

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-11
Fostrets hjärtfrekvens varierar beroende på graviditetslängd, men kan först ses via sonogram på ca 6 veckor graviditet och hörde via doppler instrument på ca 8 veckor

Du behöver:. .
Disktrasa eller handduk

Identification

Vid tiden ett embryonala hjärta är första synliga på ett sonogram, det är typiskt att slå mellan 100 och 120 slag per minut (bpm). På ett sonogram kan hjärtat ses fladdrande regelbundet. Om Doppler, kan det låta som vatten swooshing snabbt

Onormal Priser

En Harvard Medical School studie publicerad i American Journal of Roentgenology fann att embryon med hjärtfrekvens av mindre än 100 slag före den 6. 3 veckors graviditet eller under 120 slag /minut mellan 6,3 och 7 veckor har en ökad chans att dö under den första trimestern. Medan mindre forskning har gjorts på snabba fostrets hjärtfrekvens, föreslår American Journal of Roentgenology det inte finns några negativa effekter av en snabb fostrets hjärtfrekvens.

Utveckling

fostrets hjärtfrekvens ökar med uppskattningsvis 3,3 slag per dag under dess första månad slog med en topp runt 9 veckor när den når ett genomsnitt på 175 bpm. Den kurs retarderar till ett genomsnitt mellan 120 och 160 bpm för fullgångna foster.

Fun Fakta

Ett gammalt skrock säger flickor tenderar att ha hjärtfrekvens över 140 bpm i livmodern, medan pojkarna har priser under 140 bpm, men enligt en studie utförd av Terry DuBose, chef för diagnostiska medicinska Sonography Program vid universitetet i Arkansas, är hjärtfrekvens ingen indikation på genus.

Betydelsen av fosterhjärtfrekvens Övervakning

ultraljudsundersökning mätning av fostrets hjärtfrekvens är ett diagnosverktyg som används för att fastställa de hälso ett växande embryo i början av graviditeten . En puls som ökar under de första veckorna efter befruktningen visar hjärtat utvecklas ordentligt, men om den är långsam eller onormal, kromosomavvikelser eller ens utvecklingsmässiga fel kunde existera.

Previous:nothing Next:tidigt skede demens och vårdgivare

Relaterade artiklar


 • rättsmedel för att bota ödem
 • utveckling av grovmotorik
 • hur man vet varför du har högt blodtryck
 • hög risk ålder för graviditet
 • om prostataförstoring förebyggande
 • perimenopausal test
 • kan du bli gravid den första dagen av din mens?
 • hem rättsmedel för huvudet löss
 • familjeplanering lagar
 • neonatal viktminskning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com