fertilaid vs Clomid

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-10
Det finns många fertilitet kosttillskott och behandlingar som är tillgängliga för kvinnor har svårt att bli gravid. FertilAid och Clomid är två alternativ som är mycket olika varandra. Den officiella FertilAid hemsida beskriver FertilAid som en over-the-counter helt naturligt komplement för att främja hormonbalans och stödja fertilitet hos kvinnor. Clomid är ett receptbelagt läkemedel strukturellt liknar östrogen. Den är utformad för att behandla problem i äggstockarna genom att stimulera hormoner krävs för att skapa ett ägg och upprätthålla en tidig graviditet, enligt Planera Concepts.

tillgänglighet och kostnad

FertilAid säljs online och på välj tegel och murbruk butiker, varav CVS. Från och med oktober 2009 kostnaden för en månads leverans är $ 28,95 enligt FertilAid hemsida. Denna typ av tillägg är sällan omfattas av sjukförsäkringen. Clomid är endast tillgänglig med ett recept, och ges vanligtvis efter flera månader av misslyckade försök att bli gravida. Den genomsnittliga kostnaden för Clomid är $ 10 per piller, eller ca $ 50 per månad enligt Duke hälsa. Clomid kan omfattas av sjukförsäkringen.

Ingredienser

FertilAid innehåller vitaminer och örter som Chasteberry, rödklöver, sibirisk ginseng och ginkgo biloba. Inaktiva ingredienser är vegetabiliska stearate och ris blomma. FertilAid påstår sig innehålla några allergener. Varje tablett av Clomid innehåller 50 milligram förening klomifencitrat, enligt RxList. Inaktiva ingredienser ingår majsstärkelse, laktos, magnesiumstearat och sackaros.

Dosering Timing

FertilAid för kvinnor kan tas varje dag i cykeln och behöver inte vara igång vid någon särskild tidpunkt. Men FertilAid webbplats sägs att det kan ta upp till tre månader för tillägget att nå full effektivitet. Clomid måste tas på särskilda dagar för tidigt i cykeln, vanligtvis runt den femte genom tionde dagar. Timing är viktigt, och ägglossningen prediktor byggsatser eller basala diagram temperatur kan användas för flera månader innan start Clomid att avgöra ideal dag i cykeln för att börja ta medicinen.

biverkningar

FertilAid har inga kända biverkningar men kvinnor inte ska ta det med Clomid eller andra droger fertilitet utan att vara godkänd av en läkare. Som med alla kosttillskott, är det viktigt att informera läkaren om alla vitaminer eller örter du tar innan andra mediciner eller om du har ett befintligt medicinskt tillstånd. De vanligaste biverkningarna av Clomid är värmevallningar, svullnad, huvudvärk, illamående och ömma bröst. Clomid också något ökar chansen att bli gravid med mer än ett barn.

Effektivitet

FertilAid ger inte den faktiska statistiken framgång, men de anspråk på att vara nummer ett säljande fertilitet komplettera och ge vittnesmål på sin hemsida. Clomid har en 70 till 90 procent framgång att förmå ägglossning inom de första tre cykler, med cirka 40 procent av de kvinnor som faktiskt tänka under dessa tre månader, enligt Delade Journey.

Previous:nothing Next:frågor om PET-undersökning & graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man tycker om friluftsliv med allergi astma
 • stegen i en synundersökning
 • diabetes och hjärtinfarkt kost
 • smittkoppor biverkningar
 • hur man behandlar en vagel på ögonlocket
 • Mirena biverkningar: viktökning
 • intressanta fakta om skelettet
 • Vilka är de funktioner Integumentary system?
 • bilbarnstol ihåg lista
 • Hur vet man att ta över dosering en föräldrar mediciner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com