hårsäcken drogtest faktorer

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-18
En hårsäck test är ett läkemedel screeningmetod som analyserar cortex eller inre delen av håret för att avslöja narkotika och metaboliter, förekomsten av vilket exponerar narkotikamissbruk. Hår tester är mycket exakt och kan avslöja mönster och historia av narkotikamissbruk. Enstaka, och även en gång droger kan avslöjas genom ett hår test. Olika faktorer påverkar resultatet av en hårsäck test

Hår Sample

En hår prov på minst sextio milligram krävs för ett hår test drog skärmen. Denna vikt är i allmänhet ca 100 hårstrån. Hårfärg har något samband med resultatet av testet. Kroppsbehåring kan användas för provet om hår från huvudet är för kort, men eftersom kroppen hår växer långsammare än hår från huvudet, testresultat tenderar att vara mindre omfattande. Typiska hår prov en och en halv inches lång, tas från så nära hårbotten som möjligt.

Period

Standard hår tester omfatta en period på cirka 90 dagar, vilket är anledningen till att håret provet är i allmänhet en tum och en halv längd. Hår växer på en ungefärlig hastighet av en tum var trettio dagar. Ett hår urval som består av längre hårstrån kommer att avslöja möjligheten av narkotikamissbruk under en längre period.

Bekräftelse

Hår tester som ger ett positivt resultat, vilket tyder på droganvändning, bekräftas genom en gaskromatografi /masspektrometri (GC /MS) metod. En gas spektrometri enhet förångas provet och visar dess komponenter. Masspektrometri identifierar komponenterna genom att elektriskt ladda dem och skilja dem efter deras elektriska laddningar. När dessa två metoder används parallellt resultaten är mycket exakt.

Narkotika

missbruk och psykisk hälsa Services Administration i Förenta staternas regering kräver att standardiserade drog skärmar, inklusive hår prov, skärm för fem typer av narkotika. De fem typer av droger, som tillsammans benämns SAMHSA-5 är amfetamin, kokain, marijuana, opiater, och fencyklidin (PCP). Andra läkemedel som kan upptäckas genom ett hår test är vissa typer av antidepressiva, meskalin, metadon, och nikotin.

Metaboliter

När läkemedel har förtärts de kommer in i blodomloppet, som förser hårväxt och därför kan droger och metaboliter återfinns inom hjärnbarken av håret. Drug metaboliter är föreningar som produceras av kroppen när den behandlar droger. Vissa läkemedel har motsvarande metaboliter. Det tar ungefär fem dagar efter användning av läkemedel och metaboliter ska visas i håret ovanför hårbotten.

Extern bestrålning

läkemedelsmetaboliter finns endast i håret som en följd av konsumtion. Extern exponering för läkemedel, såsom andra hand marijuana rök, kommer inte att ge en positiv hår test.

Noggrannhet

Eftersom hår tester undersöka cortex på håret, de är korrekta och resistenta mot förorening. Tvätta håret, även med avgiftande schampo, bara rengör den yttre delen av håret.

Previous:nothing Next:vad är en farligt lågt blodtryck?

Relaterade artiklar


 • navelsträngsblod lagring förfaranden
 • hur man kan förebygga yrsel efter att ha ätit en stor måltid
 • Vad ska dina hjärtslag räntan?
 • hur du håller din hund från att få influensa
 • hur du hittar den svininfluensan (H1N1) vaccin i Texas
 • bör du mata ditt barn efter kräkning?
 • naturlig smärtlindring under förlossningen
 • hur platsen Braxton Hicks
 • näringstillskott för Parkinsons
 • progesteron nivå ägglossning symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com