hur man bär diabetes leveranser för barn på semester

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-11
Med en diabetiker barn på semester behöver inte vara stressigt för föräldrar som planera och förbereda en tillräcklig försörjning under hela resan. Vård för en diabetiker barn under semester är ungefär samma som tar hand om barnet under en vanlig dag hemma. Under resan, bör föräldrarna se sitt barns mediciner och förnödenheter är tydligt markerade och väl organiserad. Och under resan, måste föräldrarna vara extra vaksamma på sina barn, de försöker nya livsmedel och verksamheter

Du behöver:
Kommentar från läkare (tillval).
Medicinsk ID.
Nog diabetes leveranser och läkemedel under hela resan.
Liten väska.

Förberedelser inför din resa


1.
Plan på hur många doser av läkemedel och mängd varor ditt barn behöver under den tid av din resa. Överväg packning ett par dagars extra doser ifall du stöter på en fördröjning på din resa. Dessutom har ditt barns läkare till hands om du behöver ytterligare leveranser.
2.
Skaffa en speciell väska för ditt barns diabetes leveranser. Detta ger dig möjlighet att hitta och använda hennes förnödenheter snabbt och enkelt. Om du ska på en lång resa och kommer att behöva stora mängder diabetes leveranser, anser sjöfarten dessa poster till din plats i förväg.
3.
Se till att alla diabetiker förnödenheter och läkemedel är ordentligt märkta med medicinering och tillverkare. Försök att behålla ett läkemedelsföretag etiketter. Märk ditt barns väska av diabetes leveranser och även några av de leveranser sig med familjens namn och kontaktinformation.
4.
Få ett meddelande från ditt barns läkare förklara sitt tillstånd. Det kan vara användbart när du måste ta förnödenheter till platser som annars inte kan ta extra påsar, inklusive flygplatsen. Observera att enligt Transportation Safety Administration (TSA), läkarintyg är inte ett krav för de som behöver resa med speciella medicinska förnödenheter.

Flying med diabetesneuropati Supplies


1.

Utbilda dig på Transportation Safety Administration riktlinjer för resor med diabetes leveranser och överväga skriva de riktlinjer och föra dem med dig att visa några Siktar som kan fråga dig. Vissa Siktar inte är fullt utbildade på TSA: s politik för personer som reser med medicinska besvär.
2.
Meddela din screener att du kommer att bära på förbrukningsartiklar för ditt barns diabetes innan de går igenom en screening checkpoint. Om ditt barn bär en insulinpump, be kontrollanten att visuellt inspektera pumpen och låt kontrollanten vet att det inte kan tas bort. Du kan också be din screener att visuellt inspektera andra förnödenheter istället för att skicka dem genom en röntgenapparat.
3.
Se till att alla flaskor av insulin, insulinpumpar och andra mediciner och förnödenheter är tydligt märkta och märkta med professionella etiketter som innehåller medicinering namn och tillverkare. Du kommer bara att kunna genomföra sprutor på planet om du bedriver också insulin. Receptbelagda etiketter på läkemedel bör ingå och måste överensstämma med namnet på ditt barns biljett. Dessutom får du ta om små mängder kolhydrater vätska eller gelé, inklusive saft och godis, för att behandla lågt blodsocker.

Njuter semester aktiviteter


1.
Ta med dig en påse med ditt barns diabetes leveranser vart du än går. Se till att du också har godis, juice och andra objekt för att förbättra blodsockerkontrollen. Var medveten om ändrade tider, nya livsmedel och nya aktiviteter. Dessa kan påverka ditt barns rutin i att kontrollera blodsockret och ta mediciner.
2.
Kontrollera att se vad finns tillgängliga för ditt barn att föra hennes diabetes provning och få hjälp om det behövs. Vissa orter eller nöjesparker har särskilda sjuksköterska stationer och barn rastplatser som du kan använda.
3.
Håll insulin och andra läkemedel i en sval, torr plats. Aldrig lämna dem i en varm bil, de kan skadas. Om du har frågor kring förvaring och transport av dina leveranser, kontakta utväg, nöjespark eller annan anläggning du besöker för att se vilken typ av tjänster de kan erbjuda. Vissa kan ha en kyl eller skåp område så att du kan lagra dina objekt.


Previous:nothing Next:förlust av energi i samband med klimakteriet

Relaterade artiklar


 • Sex steg till självförtroende
 • hur man hanterar halloween när du inte kan bli gravid
 • kan klimakteriet orsaka illamående?
 • sätt att identifiera och ta itu med en varning stroke
 • yrsel under klimakteriet
 • de behandlingsmetoder för receptbelagda läkemedel missbruk
 • biverkningar av radioaktivt jod
 • hem drog detox metoder
 • hur man ska bekämpa trötthet med 6 beprövade metoder
 • tetanusvaccin information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com