naturligt alternativ för Lupron

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-13
Lupron är en medicin som används av kvinnor för att behandla symtom på två villkor: endometrios och myom. Vissa kvinnor, dock inte bör använda detta läkemedel, inklusive dem med risk för osteoporos, astma, migrän, njursjukdom och historia av depression. Lyckligtvis finns det naturliga alternativ för att lindra smärta i samband med dessa villkor

naturliga metoder för endometrios

Endometrios är ett tillstånd som påverkar en kvinnors reproduktiva system. Livmoderslemhinnan, vilket normalt linjer livmoderväggen bara, börjar växa andra ställen i kroppen som äggstockarna och äggledarna och orsaka smärta i bäckenet. Läkemedel, såsom Lupron, används för att kontrollera smärta i samband med detta tillstånd.

Kvinnor med endometrios kan använda naturliga metoder för att lindra smärta. Försök att använda en varm värmedyna, som slappnar av musklerna i bäckenet, minska kramp i magen. Varma bad kan också vara effektivt i avkopplande bäckenbottenmuskulaturen.

Kosttillskott kan minska kramp i endometrios patienter, enligt Creighton University Medical Center (CUMC). Konsumtion linfrö, valnötsolja och jättenattljusolja kan hjälpa uterusatoni. CUMC rekommenderar också minska intaget av mättade fetter, orgel kött och ister. Kramper kan också minskas genom att begränsa konsumtionen av enkla kolhydrater som socker och vitt mjöl.

naturliga metoder för myom

myom är utväxter i livmodern som noncancerous. Dessa utväxter inte ökar inte risken för livmodercancer och är relativt vanliga och drabbar så många som tre av fyra kvinnor.

Trots att de flesta kvinnor inte upplever smärta med myom, de som inte har smärta kan ta mediciner som Lupron. Människor som inte vill ta receptbelagda läkemedel kan prova naturliga metoder för att behandla symtom.

Om du ofta får förstoppning (ett vanligt symptom av myom), öka fiberintaget genom att äta mer fiberrika frukter och grönsaker. Enligt Mayo Clinic, det finns en mängd olika örter används för att behandla detta tillstånd, inklusive kysk träd som kan minska produktionen av östrogen och röda hallon, vilket kan minska menstruationsblödningar. Andra örter som används för detta tillstånd är Hjärtstilla, vilket kan slappna av uterin muskler och lakritsrot, vilket kan minska smärtsamma uppblåsthet. Kosttillskott inriktat på att minska inflammationen kan också hjälpa, till exempel echinacea. Ryggsmärtor eller ben kan behandlas med en varm värmedyna eller bad. Se till att prata med din läkare innan du tar naturläkemedel kosttillskott eftersom de kan interagera med receptbelagda mediciner.

När man ska ringa en läkare

Om du upplever smärta som inte går bort med naturliga metoder, tala med din läkare .
Dessutom, om du har kraftiga smärtor och en extrem mängd vaginal blödning, söka läkarvård direkt.

Previous:nothing Next:albuterol faror

Relaterade artiklar


 • om övervikt i minoritet barn
 • diet för undernäring
 • biverkningar av radioaktivt jod
 • fertilaid vs Clomid
 • hem åtgärda löss behandling
 • över disk botemedel mot skabb
 • onormal perioder efter klimakteriet
 • utveckling av grovmotorik
 • hur många veckor innan du kan höra ett foster hjärtslag?
 • information om utsöndringsorganen systemet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com