sjukvårdsförsäkring för barn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-14
Reflekterande sin unika gräns arv, nordamerikaner tidigt utvecklade en kultur mycket skyddande av barn och barns sjukvård. Det är inte överraskande att "familj" vård försäkringar har inkluderat barn sedan de infördes på 1930-talet. Oavsett om du har sjukförsäkring via din arbetsgivare, eller köpa det direkt från en försäkringsgivare, om din familj är täckt, så är dina barn. Om du är oförsäkrade och har inte råd premier för en familjepolitik, finns det fortfarande alternativ som du bör undersöka att sörja för barnens hälsovård.

Vad Skyddade?

Även om situationen sannolikt kommer att förändras, och med oktober 2009 finns det ingen federal mandat kräver sjukförsäkring för någon, inklusive sjukvårdsförsäkring för barn. Om du har en politik familj försäkring, är dina barn omfattas. Om du inte, omfattas de inte

Två Alternativ

Du har två alternativ om du inte har --- eller inte har råd att köpa --- heltäckande sjukvårdsförsäkring för din familj, men vill sjukvårdsförsäkring för ditt barn. Du kan registrera dem i en politik som köpts från ett försäkringsbolag eller, om du inte har råd att, kan du undersöka inskrivning dem i Medicaid eller Medicaid separata Children's Health Insurance Program (marker).

Privata alternativ

Alla hälsa försäkringsbolag erbjuder politik som berör barn (de flesta barn behöver bara förebyggande vård så att du kan förvänta de premier som lägre). Men innan du registrerar dig, noga utreda inte bara de politiska alternativen mellan företag erbjudanden, utan även de alternativ som finns inom olika politikområden från samma företag. Du vill uppnå en balans mellan de månatliga premier, förmåner (vad är täckt), samarbete betalar och den årliga avdragsgilla (det belopp du ska spendera innan försäkringen aktiveras).

Medicaid

kongressen skapade Medicare (sjukvård vård för äldre) och Medicaid 1965 när de ändrade lagen om social trygghet. De utformade Medicaid som ett partnerskap mellan stater och den federala regeringen för att göra vården tillgänglig för låginkomsttagare barn utan föräldrarnas stöd.

Kongressen blev inblandad igen 1989 när de expanderade Medicaid till att omfatta barn under sex års ålder och gravida kvinnor, och igen, tre år senare, när de uppdrag täckning av alla berättigade barn genom 18 års ålder. Om din inkomst är begränsad, först undersöka Medicaid.

Barns hälsa Insurance

balanskravet från 1997 också skapat Barnens Health Insurance Program (chip). Kongressen bygger lagstiftningen på en Pennsylvania CHIP program (även med samma namn). Tidigare i år (2009), antog kongressen och president Obama undertecknade barns hälsa Insurance Program Reauthorization lagen (CHIPRA). CHIPRA utökade programmets tillämpningsområde till att omfatta 11 miljoner barn.

Kongressen skapade CHIPRA, en gemensam federal state-programmet, som administreras som en del av Medicaid, att tillhandahålla hälso-täckning för barn som (vanligen på grund av familjens inkomst) inte uppfyller kraven för Medicaid. Om det beskriver din familj bör du utforska inskrivning dina barn i din statens CHIPRA (eller chip) program.

Previous:nothing Next:hur du infogar en manlig kateter

Relaterade artiklar


 • rör för öroninfektioner
 • Mirena IUD problem & symptom
 • hemlagad get bröstmjölksersättning baby
 • fysiska delen av graviditeten
 • bifokala kontaktlinser vs regelbundna kontakter
 • naturliga alternativ till klimakteriet mediciner
 • hur man undviker vårdhem missbruk-tips för familjen
 • magproblem hos spädbarn
 • vad är skelettet?
 • graviditet och släpp i hCG
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com