hur man kan övervinna kvinnlig sexuell dysfunktion

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-04-20
Så många som 4 av 10 kvinnor upplever någon form av sexuell dysfunktion. Symptomen är följande; hennes önskan om kön är låg eller obefintlig, erfarenheter hon problem blir upphetsad eller behålla upphetsning, hon kan inte uppnå orgasm, och slutligen hon upplever smärta eller allmänt obehag under samlag.
Ladies om du är medveten om att din brist på lust för sex negativt påverkar relationen till din partner så är artikeln för dig. Och killar, innan du börjar motstått din fru /flickvän eller tro att hon kan få det någon annanstans därför inte behöver det från dig, tänka på följande information.

Du behöver:
Courage
. Önskan att kommunicera.
Läkare.


1.
Kvinnlig sexuell dysfunktion har tre huvudsakliga orsaker.
FYSISK
sjukdomar såsom artrit, konstant huvudvärk, diabetes, trötthet, neurologiska sjukdomar, bäckenkirurgi, endometrios och allmän smärta kan alla negativt påverka hennes sexlust. För att hantera kvinnlig sexuell dysfunktion en kvinna eller helst ett par måste ta itu med eventuella fysiska åkommor genom att konsultera läkare. Killar, nästa gång hon berättar att hon har en huvudvärk tro henne, och om problemet kvarstår, insistera på att hon kontakta läkare. Ladies, det är din rätt att njuta av ett meningsfullt sexliv och bidragande till din allmänna hälsa och välbefinnande. Således att göra med någon form av fysiskt problem som negativt kan påverka ditt sexliv är väl värd din tid.
2.
HORMONELL
För kvinnor minskade östrogennivåer under klimakteriet övergången kan leda förändringar i hennes underliv vävnader och hennes sexuella respons. Östrogen hjälpmedel för att bibehålla elasticiteten i vagina foder och att producera vaginal smörjning. Killar, om hennes brist på sexlust beror på hormoner, om till exempel hon har precis fått barn och ammar eller genomgår klimakteriet, är det bästa du kan göra ha tålamod.
Inse att hennes vagina nu kräver mer stimulans att slappna av och smörja före samlag. Få lite KY Jelly just i fallet och ge henne en erotisk massage. Mina damer, låt inte dina hormoner styr ditt liv. Istället kommunicera med din partner. Trots allt har han förmodligen ingen aning om vad som hormonella medel även om han kan avfärda några av dina klagomål etc. med att säga "åh du bara hormonella. "
3.
PSYKOLOGISKA
odiagnostiserade och obehandlade ångest eller depression kan orsaka eller bidra till sexuell dysfunktion hos kvinnor (som hos män), som kan långvarig stress. Grabbar, om hon är orolig för travar av obetalda räkningar, eller din övergripande ekonomiska situationen, eller kanske problemet är inte ekonomiskt och hon är bara intryckt i en eller annan anledning, eller tror att du kan vara fusk etc, eller har kulturell och religiösa frågor och problem med sin kroppsuppfattning
hon inte kommer att vara särskilt upphetsad över att träffa ark. De psykologiska orsakerna till kvinnlig sexuell dysfunktion kan vara det svåraste att hantera och kräva en öppen och ärlig kommunikation och kanske till och med professionell hjälp.
damer, ta ansvar för ditt psykiska välbefinnande. Var ärlig mot er och din partner. Du förtjänar och vill vara lycklig. Det är aldrig för sent att investera i dig själv och din egen hälsa.
4.
Oavsett var problemen började, behöver ett par för att hantera eventuella fysiska, hormonella eller psykologiska problem för att behandling att vara effektiv. Ärlig kommunikation och kanske läkare är avgörande för återhämtningen.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man ger en kille en sexuell massage

Relaterade artiklar


 • hur man får ordentlig medicinsk vård efter ett sexuellt övergrepp
 • hur man kan övervinna kvinnlig sexuell dysfunktion
 • hur man ger en kille en sexuell massage
 • hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com