hur man kan slå endometrioisis 85 - hur man kan förbättra sexuell aktivitet efter livmoder hysterektomi

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-24
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. efter livmodercancer hysterektomi, vissa kvinnor kan stöta på några sexuella problem. I denna artikel kommer vi att diskutera hur hysterektomi effekter kvinnorna sexuell aktivitet
1.
Avlägsnande av kvinnor fortplantningsorgan inte bara till fysiologi och psykologiska effekter på kvinnor sexualliv. Hos vissa kvinnor har det varit känt för att orsaka sexuella problem.
2.
1. Sexuell lust
sexlust styrs av nivåerna av testosteron som produceras av äggstockarna och binjurarna. Ofta förskrivning av östrogenbehandling är tillräckligt bra för att få tillbaka eller förbättra sexuell lust av sådana kvinnor. Om östrogenbehandling inte fungerar då intag av en kombination av östrogen och androgen kan göra susen.
Kom ihåg om du är psykiskt nere, så ovanstående metoder inte fungerar. Se till att din sjukdom inte orsakas av psykologiska effekter eller du kan behöva rådgöra med en psykolog att ta itu med dessa problem.
3.
2. Smörjning Smörjning
ut från slidan när det finns tillräckligt med östrogen. Kvinnor med avlägsnande av äggstockarna såg nivåerna av östrogen minskade eftersom vår kropp östrogen produceras av äggstockarna och binjurarna. Låga nivåer av östrogen ökar slidan torrhet vilket resulterar i smärtsamma samlag. Detta problem brukar korrigeras genom intag av östrogen läkemedel eller östrogen öka grädde.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar
 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
 • sexuella biverkningar av lisinopril
 • Hur man känner igen sexuella övergrepp mot barn
 • hur man kan slå endometrioisis 85 - hur man kan förbättra sexuell aktivitet efter livmoder hysterektomi
 • hur man ger en kille en sexuell massage
 • hur man kan övervinna kvinnlig sexuell dysfunktion
 • hur man får ordentlig medicinsk vård efter ett sexuellt övergrepp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com