medicinering till kvinnor med brist på sexuell lust

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-04-26
Dr Alessandra Graziottin, som är expert inom området för kvinnors hälsa och utbildning i fyra olika medicinska områden, säger att det gamla uttrycket att "använda det eller förlora det" är sant. Kvaliteten på ditt sexliv och hur ofta kön är viktiga för att upprätthålla sexuell lust och drivkraft. Förlusten av östrogen är delvis ansvarig för bristande upphetsning, men androgener en större del av orsaken. Tecken på en androgenbrist omfatta upphetsning svårigheter och förlust av libido samt minskad muskelmassa och förlust av könshår.

Du behöver:
vaselin, vaselin, bomullstussar, majsstärkelse, babypuder, oparfymerat tvål

livsstilsval

Regelbunden motion hjälper psykologiskt stöd en hona med. sexuell lust genom att hjälpa till att skapa en positiv kroppsuppfattning och ökat självförtroende. Äta hälsosamt och sover minst sju timmar per natt kommer att hjälpa en kvinna vistelse i god psykisk form, vilket också är en del av libido. Mentala och emotionella hälsa som krävs för ett långvarigt libido och sexualitet. Klimakteriet som faller sig naturligt orsakar mindre av en förlust av lust än vad kirurgi-menopaus orsakade av avskaffandet av äggstockarna.

Mediciner att återfå sexualdrift

testosteron sägs hjälpa kvinnor att återfå en del av deras önskan, enligt Dr Rick Nauert, som har mer än 30 års erfarenhet inom området medicin. En studie som publicerades i The Journal of Sexual Medicine säger intervention med testosteron för kvinnor som har nedsatt sexuell lust sjukdom (HSDD) kan återfå en del av deras önskan. The Journal of Sexual Medicine uppger också att testosteron inte rekommenderas av läkare som en behandling, men depotplåster av testosteron har använts som en off-label behandling för år, med patienter som anger en tydlig skillnad i lust och upphetsning.

biverkningar

En brist på sexuell lust kan orsaka problem med relationer, om partner inte förstår vilken typ av förlusten. Många kvinnor attribut bara förlusten av ålder, men detta är bara en del av förklaringen. Östrogen är en drivande faktor i sexualiteten för kvinnor, och efter klimakteriet finns det inte så mycket östrogen som gjorts i kroppen. The Food and Drug Administration (FDA) har godkänt hormonbehandling (HRT) som kommer att bidra till att stimulera östrogen produktion. Hela tre till fem år i klimakteriet igenom klimakteriet kan orsaka en brist på sexuell lust som kan behandlas med HRT eller testosteron. Enligt Mayo Clinic, det finns flera hälsorisker i samband med HRT. Dessa risker, enligt uppgift från Women's Health Initiative, stroke, blodproppar, hjärtsjukdomar, bröstcancer och avvikelser mammografi.

Orsakerna till förlust av Desire

Med ålder kommer mindre lust eller enhet, men detta är helt enkelt på grund av kemiska förändringar kroppen går igenom. Efter klimakteriet finns det stora skillnader i den kemiska kroppen skapar och hur mycket av de kemikalier görs. När det finns en brist av något kemiskt i kroppen, det finns en yttre visning av en bieffekt direkt relaterade till förlusten av kemikalien. Östrogen, som är kärnan i sexuell lust hos kvinnor, såväl som psykologiska frågor kan orsaka många orsaker till en förlust av lust. Om känslor för styrman har ändrats, eller förhållandet har ändrats, kan detta vara en orsak till förlust.

Handskas med förlusten

med en omtänksam och medkännande mate kommer att hjälpa en lidande kvinnlig genom majoriteten av förlust av sexuell lust. Hon kan också be henne läkare för ett recept för testosteron eller HRT. En del människor anser över disk läkemedel för att återställa libido och lust. Dessa inkluderar växtbaserade kompletterar, vaginal torrhet krämer eller hormoner som DHEA, som enligt den tidning Undersökande Dermatology, omvandlas till testosteron. Det finns dock för närvarande inga bevis från FDA att dessa är effektiva. Talar om brist på sexuell lust kommer inte bara att hjälpa till med behandling, men de psykologiska faktorer som påverkar lust hos kvinnor kan också ned av att dela sina känslor med sin partner.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:sexuella biverkningar av Flomax

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
 • hur man kan slå endometrioisis 85 - hur man kan förbättra sexuell aktivitet efter livmoder hysterektomi
 • hur man får ordentlig medicinsk vård efter ett sexuellt övergrepp
 • hur man ger en kille en sexuell massage
 • hur man kan övervinna kvinnlig sexuell dysfunktion
 • hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar
 • Hur man känner igen sexuella övergrepp mot barn
 • medicinering till kvinnor med brist på sexuell lust
 • sexuella biverkningar av Flomax
 • sexuella biverkningar av lisinopril
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com