hur man dödar munsår

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-05-05
Munsår kan göra dig olycklig i dagar eller veckor i sträck. Munsår blåsor eller sår kräfta kan förstöra att särskilda datum eller intervju, vilket gör att du blyg och inte din vanliga jag. Ingen tycker om att ta itu med munsår och alla rädslor deras ankomst. Här är några tips som hjälper dig att döda och förhindra munsår bildas i första hand

Du behöver:.
Aloe Vera
. Carmax.


1.
Motion dagligen. Det finns ingen bot för herpes simplex-virus eller munsår, ett starkt immunförsvar hjälper kämpa mot munsår virus i första hand. Försök att få åtminstone någon form av kardiovaskulär träning varje dag. Vare sig det vara 10 minuter eller två timmar, en starkare hjärta innebär en sundare immunförsvar.
2.
Äta hälsosamt. Detta går hand i hand med steg 1 i att behålla ett starkt immunförsvar. Ät så många färska grönsaker och färsk frukt som du kan. Undvik att äta fet, salt mat eller livsmedel som innehåller mycket socker. Besök Whfoods. org (länk nedan) för en komplett lista med hälsokost.
3.
Behandla alla befintliga munsår med Carmex och aloe vera. Båda kan köpas på apoteket för under $ 10. Du kan även köpa din egen Aloe Vera på Buy. com (se länk nedan) för ca $ 15. Detta är ett fantastiskt hem åtgärda när det gäller att döda munsår. Och det är billigt. Ledande munsår läkemedel som lovar att döda munsår kan ge mediokra resultat och kan kosta så mycket som $ 30 dollar. Det finns många andra munsår rättsmedel ute, men ingen så effektiv som aloe och Carmex.
4.
Undvik att röra vid öppna sår. Detta är den i särklass mest import spetsen när det gäller att bli av munsår snabbt. Vidröra det bara kommer att irritera munsåret och eventuellt sprida det till ett annat område i munnen. Plocka på munsår kommer också att öka deras storlek. Om du lämnar munsår ensam och bara röra vid det att tillämpa hem åtgärda, ditt munsår läker DAGAR snabbare än om du skulle hela tiden röra vid den.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Hur mycket väger en bebis på 34 veckor gravid?

Relaterade artiklar


 • sexuella biverkningar av lisinopril
 • bebisar och sköldkörtelproblem
 • mäns sexuella sjukvård
 • smittsamma sjukdomar hos barn
 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
 • vad man ska göra för ont i ryggen?
 • om att vara perimenopausal
 • graviditet rökning risker
 • hur man kan övervinna kvinnlig sexuell dysfunktion
 • hur man kan slå endometrioisis 85 - hur man kan förbättra sexuell aktivitet efter livmoder hysterektomi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com