naturliga sätt att öka HGH produktion i kroppen

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-05-28
Humant tillväxthormon (HGH) är hormonet testosteron. HGH är ett viktigt hormon frigörs från hypofysen. Det stöd i makeup av kroppsfett och hjälper till med muskeluppbyggnad. HGH hjälper också främja bentätheten. Stimulera produktionen av HGH är viktig för att hålla friska

Motion. Motion. Motion.

Motion erbjuder många olika fördelar för den allmänna hälsan och är ett av de mest naturliga sätt att öka HGH produktion i kroppen. Några viktiga övningar som direkt bidrar till att öka HGH är knäböj, omvänd push-ups, brygga eller spurter backe. Försök att fokusera på en övning i början, tre gånger per vecka, därefter långsamt i andra övningar. Dessa övningar fungerar mycket stora muskelgrupper, vilket är viktigt för den ökning av HGH. Motion är om massa och intensitet och arbetar benmusklerna kommer att öka HGH. Tänk högt motstånd övningar, såsom löpning, innan en träningsrutin, ansöka om godkännande från en läkare för att förhindra skada.

Diet

Sweet livsmedel är lockande, men avstå från söta eller hög sockerhalt livsmedel eller drycker i minst 2 timmar efter träningen. Ätit mat med högt socker efter ett träningspass samverkar med lanseringen av HGH nivå och insulin. Insulinnivån stiger orsakar en störning med HGH. Kvällsfika och måltider kan också störa med släppet av HGH, så begränsa livsmedelskonsumtion till 2 timmar innan du somnar.

proteiner är idealiska när man försöker bygga muskler, vilket bidrar till att främja HGH nivåer. Turkiet, lax, kycklingbröst, keso och mandel är några livsmedel med hög magert protein. Korsblommiga grönsaker, såsom brysselkål, rädisor, kål, grönkål, broccoli, blomkål och grönkål, är viktiga för att lägga till i kosten. Livsmedel rika på zink, såsom mejeriprodukter, bönor, nötkött, lamm, gris, kyckling, kalkon och ostron, stöd i produktionen av HGH. En balanserad kost av zink, protein och korsblommiga grönsaker är alla naturliga sätt att öka HGH.

Dagbok

Att hålla reda på både en övning rutin och en väl balanserad kost bidra till att upprätthålla stabilitet när man försöker naturligtvis öka HGH . Noggrann övervakning kommer att visa områden som får eller inte får behöver förbättras. Se till att logga alla livsmedel som konsumeras dagligen och längden på varje övning i rutin. Jämför varje vecka och kolla områden där motion eller diet mål inte var uppfyllda, eller not framsteg. Var fokuserad, bestämd och positiv.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:tecken och symtom på högt blodtryck under graviditeten

Relaterade artiklar


 • vad är ryggmärgsbråck?
 • vad man ska göra för ont i ryggen?
 • perimenopausal problem
 • Hur man känner igen sexuella övergrepp mot barn
 • enkla sätt att gå upp i vikt
 • hur typ 2-diabetes drabbar familjer
 • hur man kan slå endometrioisis 85 - hur man kan förbättra sexuell aktivitet efter livmoder hysterektomi
 • Vad kan jag göra för att förmå arbetsmarknadens parter på 40 veckor?
 • om att vara perimenopausal
 • sexuella biverkningar av Flomax
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com