Vad kan jag göra när jag har tråkigt?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-22
Sitta hemma och inte veta vad man ska göra är inte bara tråkig, den är improduktiva. Bästa sättet att bli av tristess är att utmana dig själv att göra något du aldrig gjort förut eller för att fullborda en uppgift du har skjutit upp. Ytterst finns det många saker du kan göra när du är uttråkad, inklusive surfa på Internet för historisk information eller gör en fysisk aktivitet som går för springa. Det viktiga är att besluta att göra något

Prova något enkelt

bli av med den tristess genom att plocka ut ett pussel och sätta ihop det. Välj ett svårt pussel med hundratals bitar så att det utmanar ditt sinne och håller dig fokuserad under en längre tid.
En annan idé är att gå ut och detaljer ditt fordon, eftersom det kan vara en knepig uppgift som du har tänkt att göra, men har inte haft tid att slutföra. Börja med att dammsuga insidan av fordonet och torka av på instrumentbrädan med en mjuk trasa, sedan tvätta utsidan och vaxning det.
Ytterligare en aktivitet om vädret är fint är att tillbringa tid utanför planterar blommor till minne av en älskad du har förlorat eller bibehålla landskapet runt huset, som att dra ut ogräs, klippa gräset och trimma buskar.

prova något nytt

Bli av tristess genom att sätta dina hjärnceller att arbeta och lära ut nya färdigheter. Välj en kokbok från bokhyllan och hitta ett intressant recept. Gör en förteckning över ingredienserna och kontrollera ditt skåp för att se om du behöver köpa något i affären. Få vad du behöver i affären och tillbringar ett par timmar att förbereda din nya måltid. Du kan också hitta recept på nätet på sådana webbplatser som foodnetwork. com, och de är fria att använda.

Volontär din tid

Volontär för en närliggande djurhemmet eller för en lokal gren av The Humane Society, som du kan hittar på hsus. org, och hjälpa till att ta hand om djur i hägnet eller hitta dem ett bra hem. Du kan också ställa upp på lokal härbärge för hemlösa, där du kan hjälpa laga mat och förbereda artiklar för Food Bank.
Utimately, sätta ditt tristess på ett bra sätt är ett bra sätt att hjälpa andra.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:information om ammande kvinnor under graviditeten

Relaterade artiklar


 • vad man ska göra för ont i ryggen?
 • hur man minska risken för RSV
 • CYMBALTA & graviditet biverkningar
 • Varför använder folk preventivmedel?
 • Fakta om hjärtsjukdom hos kvinnor
 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
 • klimakteriet hälsa
 • om att vara perimenopausal
 • hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar
 • akne märke behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com