akne märke behandling

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-17
Akne drabbar ca 90 procent av den mänskliga rasen någon gång i sitt liv. Acne varumärken överblivna ärr från akne som har behandlats och försvann. Det finns många behandlingar för acne märken, från huskurer till dermatologiska behandlingar

Hem Behandlingar

Prova låg kostnad, naturläkemedel och undvika stark tvål, vilket kan orsaka ärrbildning och overdrying. Prova en tillämpning av gurka saft, citronsaft eller isbitar. De åt porerna och hjälper kasta av död hud. Dessa behandlingar kan ge långvariga resultat men oftast tar längre perioder av ansökan för att visa dessa resultat än dyrare, professionellt tillämpas behandlingar.

Over-the-Counter Behandlingar

Tänk över disk medicinering som vanligtvis utförligt testats innan de släpps för försäljning till allmänheten. Trots att de kostar mer än huskurer, över disk behandlingar ger oftast bättre resultat och tar mindre tid. Ett antal produkter finns tillgängliga över disk för en rad olika akne behandlingar. Behandlingar såsom Proactiv är tillgängliga som använder peroxid ingrediens benzoyl. Zenmed har visat sig effektiv, med hjälp av salicylsyra att bryta ner och avlägsna skalan kring det drabbade området. Även salicylsyra har visat sig effektivt, det behövs för att användas kontinuerligt-även efter akne märken har försvunnit-för att hålla resultaten från blekning. Murad är en annan vanligt förekommande produkt över disk. Det använder syror för att bryta ner skalan omgivande akne märken medan inbyggda fuktgivare läka acne-ärrad hud Problemet med att hitta en over-the-counter produkt som fungerar är att ett antal kanske måste köpas för att hitta en som fungerar för patientens hudtyp.

Dermatologisk Kirurgi /Behandlingar

Om du har pengar, anser dermatologiska behandlingar. Dessa administreras i allmänhet av licensierade dermatologer som skapar en plan med patienten att passa de särskilda problem och hudtyp. Dermatologiska behandlingar ingår laserkirurgi och är det mest effektiva sättet att eliminera akne märken. Dessa behandlingar är oftast dyrare och har mer långvariga resultat än de andra alternativen. Men dermatologiska behandlingar har längre återhämtning gånger, ofta en vecka eller mer.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:fakta om vattkoppor

Relaterade artiklar


 • Så för att lindra halsont med grapefrukt utsäde utdraget
 • hur du väljer en alternativ sjukhem
 • Fakta om Cheerios
 • klimakteriet och minnesförlust
 • sexuella biverkningar av lisinopril
 • örter för att hjälpa rökare att sluta
 • hur man hittar en homosexuell läkare
 • typer av mini piller
 • medicin för att hjälpa dig bli gravid
 • Så här hjälper du gymnasieelev får tillräckligt med sömn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com