gör det själv tarm rengöra

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-22
Tarmarna (även kallat kolon) finns för att hjälpa flytta oönskade gifter från våra kroppar. Även Många experter säger att den mänskliga kroppen gör ett tillräckligt jobb för att undanröja dessa toxiner själv, andra har funnit att rensa tarmarna väsentligt kan förbättra sin hälsa och välbefinnande. Det finns några enkla och naturliga sätt att rengöra din kolon själv i bekvämligheten av ditt eget hem

fasta för att främja Cleansing

Fastan är en av de kända äldsta och väl metoder för avgiftning som människan känner till. Enligt Joel Fuhrman, MD, i sin bok med titeln "Att fasta och äta för bättre hälsa" (se "Varför fasta?" Föremål anges i resurser), säger han "Den snabba inte bara avgifta, utan också bryter ner överflödig vävnad-fett, onormala celler, ateromatös plack och tumörer -. och frigör sjuk vävnad och deras cellulära produkter i cirkulationen för att eliminera Giftiga eller oönskat material cirkulera i vårt blodomlopp och lymfvävnad, och deponeras i och befrias från våra fettdepåer och andra vävnader . En viktig del av fastan avgiftning är att mobilisera de gifter från sina förråd. "

Vatten och juice

dricka mycket vatten och juice är effektiv på mer än ett sätt när du försöker rengöra. Den mest uppenbara är deras hjälpsamhet i bortfört oönskade gifter som mobiliseras under fastan processen och ta bort dem från kroppen. De är också viktiga för att förhindra uttorkning under denna process. Även många juicer innehåller socker som kan hjälpa till att påskynda din avföring. Juicer kan också vara en bra naturlig källa till vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att hålla sig frisk och behålla sin energi under reningsprocessen.

Råa frukter och grönsaker

Eftersom bearbetade och färdiglagad mat tenderar att skapa eller lägga till gifter i vår kolon, rengöra bestående av mestadels råa frukter och grönsaker är din bästa insats för att rensa ditt system. Råa frukter och grönsaker innehåller mycket fibrer, som kanske är det säkraste sättet att ta bort oönskade gifter från matsmältningskanalen. Dessutom, de innehåller vitaminer, mineraler, aminosyror och enzymer som krävs för en sund kropp så att du inte känna dig svag eller dålig som du är rensning själv.

Kosttillskott som renar

Med bentoninte och linfröolja tillskott är vanligtvis säkra och populära sätten att hjälpa i en sund kolon rengöra. Bentonit är en typ av lera som utgör till en gel när det blandas med vatten. Även om det är i tjocktarmen, giftiga substanser binder till den, som den sedan kan transportera ut ur tarmarna. Linfrö absorberar också och expandera i vatten, hjälper till att undanröja slem och gifter ur systemet. En extra bonus: linfrö kan också sänka kolesterolvärdet.

Blanda 1 msk. av flytande bentonit och 1 tsk. av mark flaxseeds i ett glas vatten först på morgonen-30 minuter innan du äter-och vid sänggåendet. Var noga med att dricka minst åtta glas vatten varje dag medan du gör detta för att förhindra förstoppning.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Vad kan jag göra när jag har tråkigt?





Relaterade artiklar


 • ömmande leder i klimakteriet
 • Hur snabbt kan man bli gravid efter en förlossning?
 • graviditet & bröstcancer
 • medicinering till kvinnor med brist på sexuell lust
 • fakta om vattkoppor
 • omsorg för äldre i hemmet kontra sjukhem
 • beteendeförändringar med Medelhavsdieten
 • smittsamma sjukdomar hos barn
 • vad man ska göra för ont i ryggen?
 • vad som orsakar maskar hos människa?




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com