hur man kan bli av med hudbristningar på brösten efter graviditet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-15
Bristningar på brösten kan orsaka självkänsla frågor framför din andra större. Denna typ av ärrbildning i huden orsakas av skiktning i huden som brutit från snabba viktökning, t. ex. en graviditet. För att minska bristningar, det finns många olika sätt. Lyckligtvis bli av med hudbristningar är möjligt
1.
Dricka 8 glas vatten om dagen. Din hud är ditt nummer ett organ som består mestadels av vatten. Vatten (fukt) är nyckeln till att behålla hudens elasticitet. De flesta läkare i åratal har rekommenderat att alla konsumerar minst 8 glas vatten om dagen. Om du är gravid, är det bättre om du dricker mycket mer än 8 per dag.
2.
Ansök kakaosmör hudbristningar grädde nattlig innan sängen. Den bristningar på brösten kommer att absorbera vatten och kakao till att läka vävnaden hud ärr. Den masserande av kakaosmör hudbristningar grädde kommer också att underlätta korrekt hud blodcirkulation som finns.
3.
Inköp E-vitamin kapslar och lägg dem på bristningar på brösten för att påskynda läkning av huden ärrvävnad. Vitamin E är känd för vårdpersonal för sina läkande egenskaper samt för frisk hud, naglar och hår. Smeta på kapslar E-vitamin för att minska bristningar dagligen efter att du har tagit en dusch.
4.
Använda en kräm speciellt för ärr. Det finns många produkter på marknaden för att bli av med hudbristningar, men billigare alternativ såsom krämer som läker ärr vävnad är ett bra köp. Inköp ärr krämer som finns i medicinsk öar på apotek och tillämpa den på bröst två gånger i veckan för att påskynda resultatet.
5.
Dusch med peeling en gång i veckan för att bli av stretch märke ärrvävnad. Köp en hud peeling som i allmänhet finns i skönhet och akne avdelningar behandling i butikerna. Den peeling tar bort döda hudceller och få den kakaosmör bristningar grädde och vitamin E för att tränga in i huden mycket lättare.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man gör övning du njuta

Relaterade artiklar


 • klimakteriet hälsa
 • hur man kan bli av med hudbristningar på brösten efter graviditet
 • naturliga sätt att öka HGH produktion i kroppen
 • finnar efter klimakteriet
 • AA information
 • blodtryck förklaras
 • hur man ger en kille en sexuell massage
 • CYMBALTA & graviditet biverkningar
 • vad p-piller gör kvinnor ta när man gör provrörsbefruktning?
 • smittsamma sjukdomar hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com