hur man ska behandla penis jäst infektioner

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-30
Penile jäst infektioner orsakar ofta inga symptom och de kan bara upptäckas när partnern av en smittad människa är diagnostiserad med återkommande svampinfektioner. När symtom förekommer, kan de omfatta brännande eller klåda på ollonet och smärta eller brännande känsla vid urinering. Behandlingen med aktuella eller oral antimykotisk medicinering. Penile jäst infektioner kan överföras till sexpartners

Du behöver:.
Over-the-counter svampdödande läkemedel, t. ex. Monistat grädde


1. .
Applicera en svampdödande kräm på det drabbade området av penis för att behandla svampinfektion och lindra klåda. Over-the-counter svampdödande krämer, såsom Monistat, är lämpligt för användning hos män. Mayo Clinic anges att krämen skall appliceras två gånger dagligen för inte mindre än en vecka att vara effektiv, även om symtomen förbättras innan dess.
2.
Rengör din penis noggrant varje dag för att ta bort eventuellt skräp eller andra irriterande ämnen. Detta inkluderar upprullningskraften din förhud.
3.
Torka ditt könsorgan noga efter bad eller simning. Jäst trivs i varma, mörka, fuktiga områden.
4.
Använd en oral antimykotisk medicinering, som Nizoral eller Diflucan. I flesta fall är en engångsdos räcker för att behandla penis jäst infektioner. Dessa mediciner är bara tillgängliga genom recept grund av risken för leverskada. Din läkare kan kräva en leverfunktionsvärden innan du påbörjar behandlingen.
5.
Genomgå en fullständig medicinsk utvärdering om du har underliggande sjukdomstillstånd som kan bidra till eller orsakar din svampinfektion. Diabetes är en möjlig orsak till penis jäst infektioner, och att stabilisera blodsockret är viktigt att förhindra en upprepning.
6.
Undvik att ha sex tills din svampinfektion är helt botad att förebygga så att smittan till din partner. Din partner måste också behandlas, även om hon inte visar några symptom på en svampinfektion. Du bör också undvika att använda spermiedödande medel tills ditt infektionen försvinner, eftersom dessa kan fördröja återhämtningen och öka penis irritation.
7.
Tala om för din läkare om du fortsätter att ha symtom efter behandling med en oral antimykotisk medicinering eller om symtomen förvärras under behandling. Om du utvecklar en penis ansvarsfrihet, blåsor, eller feber måste du boka tid hos din läkare.

Tips och varningar


 • Antibiotika-användning kan öka Risken för penis jäst infektioner.


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Vad innebär det att vara 80 utplånas?

  Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till ständiga hicka?
 • Så här hjälper du gymnasieelev får tillräckligt med sömn
 • spädbarn hjärtproblem symtom
 • normal vikt för en flicka
 • förhållandet mellan depression och alkohol
 • Vilka är de behandlingar av cystor?
 • klimakteriet och minnesförlust
 • biverkningar efter Depo Provera
 • hur man ger en kille en sexuell massage
 • information om ammande kvinnor under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com