sätt att få din arbetskraft

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-06-06
Graviditet är en spännande tid, men också ansträngande. Efter 40 veckors graviditet kan du vara redo för att den skall ske så att du kan hålla ditt barn i dina armar och påbörja nästa fas av föräldraskap. Din läkare kan inducera förlossningen om du är över din förfallodagen eller om det är medicinskt nödvändigt. Det finns naturliga sätt att få arbetskraft, men de fungerar bara om din kropp är redo att ha barn snart ändå

Du behöver:. .
Flytande grapefrukt utsäde utdraget
vatten.
Cup.
sked.

skäl för din läkare att förmå Labor

Din läkare kan inducera förlossningen om det finns ett problem med din graviditet och du har nära till 40 veckors graviditet.
Anledningar att förmå labor:
Du har en livmoder infektion
Ditt barn har slutat att växa normalt eller blir för stor
Din vattnet gick, men arbetskraften inte har börjat. . .
moderkakan är inte hälsosamt.
Du är läcker fostervatten överdrivet.
Du har diabetes eller högt blodtryck och det kan skada ditt barn.

inducera förlossningen

Om det inte är brådskande att du har ditt barn en gång, kan din läkare "remsor membran. " För att göra detta kommer han att placera sina handskar finger i livmoderhalsen och dra fostervatten membran från livmoderväggen. Detta förfarande är vanligtvis smärtfri och känns som en normal vaginal undersökning. Du får eller inte får gå in arbetskraft den dagen.

På sjukhuset kan läkaren sätta en prostaglandin hormonell gel på livmoderhalsen, som mjukar upp den. Detta kan förmå arbetskraft, men det finns risker förknippade med detta. Du kan få hög feber, diarré eller barnet kan gå in fosterpåverkan.

Medan på sjukhuset kan läkaren bryta ditt vatten. Livmoderhalsen är redan vidgade och hon kommer in en virknål-liknande instrument och försiktigt bryta fostersäcken. Vanligtvis börjar ditt arbete, och det finns inga biverkningar. Om enbart detta inte startar arbetskraft din läkare kommer att ge dig en IV med hormonella läkemedel för att starta din värkarna. Ditt arbete kan starta mycket snabbt och framsteg normalt, eller det kan göra att ditt sammandragningar vara mycket svåra och orsakar komplikationer.

Naturliga sätt att förmå Labor

graviditet varar mellan 37 och 42 veckor. Din kropp vet när ditt barn behöver att födas, och de flesta hem rättsmedel startar först dig i arbete om tiden är rätt. Det är inte en bra idé att försöka förmå ditt arbete innan du är 40 veckor gravid.

Ät kryddstark mat. Vissa människor är fast övertygade om att kryddstark mat förmå labor, men finns det egentligen inget belägg för att någon typ av mat kommer att leda till arbete.

Ricinolja är en gammal rätta för start arbetskraft. Det fungerar genom att orsaka magen till spasm, vilket kan förvandlas till sammandragningar. Försiktighet, dricka ricinolja kan få dig att känna väldigt illamående, få diarré och eventuellt kräkas. Inte en rolig situation på nio månader gravid.

Örten silverax i form av en te kan hjälpa inducera och reglera sammandragningar.

Fotvandring, promenader och mer promenader kan starta förlossningen. Walking lägger vikten på barnet på livmoderhalsen för att starta den nödvändiga öppningen i livmoderhalsen. Walking flyttar också barnet på plats längre ner i förlossningskanalen, få du redo för leverans.

Ha samlag en hormone som kallas prostaglandiner i manlig sperma som kan framkalla arbetskraft.

bröstvårtan stimulering släpper oxytocins, ett hormon, som kan orsaka sammandragningar för att börja.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:uppkomsten av diabetes hos barn

Relaterade artiklar


 • effekterna av för mycket östrogen hos kvinnor
 • vad man ska göra för en näsblödning?
 • normal baby vikt vid födseln
 • biverkningar efter Depo Provera
 • vad p-piller gör kvinnor ta när man gör provrörsbefruktning?
 • medicinering till kvinnor med brist på sexuell lust
 • blodtryck förklaras
 • hur typ 2-diabetes drabbar familjer
 • Vilka typer av ben finns i kroppen?
 • Hur mycket väger en bebis på 34 veckor gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com