Vilka är de behandlingsmetoder för torr hud på hundar?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-28
När en hund har torr hud, kan det leda till överskott klåda, vilket resulterar i oroshärdar eller håravfall. Orsakerna till torr hud hos hundar kan omfatta allergier, parasiter eller frågor svamp. Om din hund utvecklar torr hud, bör det första stoppet bli veterinär. Hon kan ta en snabb skrapning av det drabbade området för att avgöra om det finns en infektion. Om det är en infektion kommer medicinering ordineras för behandling av området. Men om din hund lider torr hud eller allergier, kan några enkla behandlingar lösa problemet.

Du behöver:
Varmt vatten
. Plastbalja.
Handduk.
Tvättsprit.
Vävnader.
Bomullspinne.
Blunt pekade fil metall spik.
Nagelsaxar.
Triple antibiotisk salva.
Steril gasbinda.
Plåster.

Ändra din hunds diet

Hundar som upplever allergier kan lida av torr hud. Enligt Pet Utbildning kan omega fettsyror hjälp med hund allergier och minska inflammation till följd av torr hud.

Hundar kan få omega fettsyror genom kosten, eller ett tillägg avsedd för hundar. Innan jag ger din hund något tillägg, prata med sin veterinär. Kost förändringar är relativt enkla att göra, till exempel välja livsmedel som innehåller kallt vatten fisk. Även när man väljer en hund mat, se till att det har omega 3 och omega 6-fettsyror, som både hjälp med allergier hos hundar.

Torr hud Hårschampo

Bada din hund för ofta kan skala bort eteriska oljor från hans päls och hud. Hundens bad frekvensen hög grad beroende av sin ras, så prata med din veterinär om vad som är lämpligt.

Även när man väljer en hund schampo, välja produkter som är utformade för att rena och återfukta en hund hud. Dessa produkter är allmänt tillgängliga på vanliga djuraffärer. Leta efter schampo som innehåller havregryn, aloe vera eller mandelolja, som är utmärkta för lugnande torr hud på hund.

Regelbunden tandborstning

Oavsett om din hund har kort hår eller långt hår, se till att borsta honom regelbundet. Borsta din hund hjälper till att sprida oljor ut på hud och päls, vilket kan minska de totala torrhet. Detta kommer också att hålla din hunds päls fria från mattor frågor.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man minska rynkor på händerna

Relaterade artiklar


 • fosterutveckling på vecka 22
 • Fakta om klimakteriet
 • fakta om vattkoppor
 • perimenopausal problem
 • hur typ 2-diabetes drabbar familjer
 • biverkningar av Adipex-p
 • mäns sexuella sjukvård
 • vad är en frisk kropp tjock delen för kvinnor?
 • njursten tips
 • post ägglossning symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com