hem rättsmedel för snabb viktminskning

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-20
Snabb viktminskning är något många män och kvinnor vill ha, men är svårare att uppnå än många tror. Dessutom, för att viktminskning skall vara effektiv, långvarig och hälsosam, vissa aspekter av viktminskning processen måste beaktas. Många strategier för hem rättsmedel för snabb viktminskning är enkla och lätta att genomföra, medan andra tar lite mer tid och ansträngning, men kommer att erbjuda enorma belöningar inom en relativt kort tid

Vätskor

Att endast byta ut läsk med vatten är en av de bästa sätten att se en snabb viktminskning. Även om lightläsk har inga eller få kalorier, gör de retention orsakar vatten, som kan öka din vikt med några pounds varje vecka. Samtidigt som mängden av soda (eller alkohol) du dricker, öka ditt vattenintag. Försök att dricka minst 68 gram vatten per dag. För de av er som kan öka det till en liter vatten om dagen, kommer du att se en stor nedgång i vikt på några ungefär en vecka. Ja, du behöver bo nära badrummet tills din kropp vänjer sig, men efter några dagar kommer din kropp assimilera att vatten och dina resor till badrummet kommer att minska eftersom din vikt. Dricka ett glas vatten före måltid kommer också att minska ditt intag av mat, eftersom vattnet kommer att ge dig ett intryck av fullkomlighet snabbare.

Kontrollera Mirror

att titta i spegeln när du är naken är en stor psykisk uppsving till någon som vill gå ner i vikt snabbt. Med mätningar och väger på vågen också hjälpa, men det finns inget som stirrar tillbaka i din reflektion som ger oss den extra mentala uppsving för skära ned på kalorier och säga "nej" till att bit av kakan, dessa cookies eller att Super-Gulp Mountain Dew i mitten av dagen. Titta i spegeln varje dag för att påminna dig själv att dina offer kommer att betyda något när du börjar märka en skillnad i din form på relativt kort tid.

Motion

När du tittar på tv, läsa eller ens sitta vid dator, prova att flytta. Motion under reklamfilm, eller göra något isometriska övningar medan du lagar mat middag. Knyter dina kinder tillsammans (nej, inte de i ansiktet) i 10 sekunder åt gången när du wokar. Suck magen i hela dagen medan du arbetar vid skrivbordet eller kör barnen till skolan eller dammsugning. Det krävs medveten ansträngning för att göra detta, men ju mer du gör, desto mindre midjan kommer att få. Gör armhävningar mot dörren varje gång du går på toaletten. Ännu bättre, göra 10 knäböj i badrummet varje gång du gör en resa till toaletten. Införliva lite motion i det dagliga sysslor och du kommer att märka din vikt minskar och musklerna toning på nolltid.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:sojamjölk för klimakteriet

Relaterade artiklar


 • gaser i magen botemedel
 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
 • Vad innebär det att upptäcka?
 • omsorg för äldre i hemmet kontra sjukhem
 • botemedel mot melasma
 • hem rättsmedel för att behandla huvudlöss
 • hur man kan övervinna kvinnlig sexuell dysfunktion
 • ibuprofen vs Tylenol
 • Så för att lindra halsont med grapefrukt utsäde utdraget
 • gastrointestinala problem hos nyfödda
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com