hur man håller muskelsystemet friska

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-13
För att bäst förstå hur man ska hålla muskelsystemet friska är det viktigt att ha allmänna kunskaper om vad detta system är det. I en mening är det kroppens nätverk av celler som styr rörligheten inom och utan. Enkla rörelser som de flesta tar för givet såsom promenader är möjliga bara på grund av sammandragning och avslappning av ditt muskulära system. Samma system kan också en att stå upp och tala också. Det finns mer. Din muskelsystemet tillåter blodet att flytta snabbt genom blodkärl, luft att fylla lungorna, och tillåter oss att smälta maten. Enkelt uttryckt, dina muskler att varje aspekt av din kropp att fungera normalt

Du behöver:.
Regelbunden måttlig motion
. .
En kost låg halt av mättat fett och kolesterol.
.
Rikliga mängder av kvalitet protein och fiber.
.
Korrekt mängder av sömn.
.
Effektiv stresshantering.
.

Alla Muscular Systems Go!


1.
När vi blir äldre den vävnad som består av allas muskelsystemet minskningar i storlek och relativ styrka. När muskelfibrer dör de ersätts med fettvävnad. Detta gör att rörligheten i musklerna försvåras.

Den goda nyheten är att effekterna av detta normal nedgång i muskelsystemet kan åtgärdas genom att utöva regelbundet. Genom att vara aktiv du kommer att fortsätta att tona och bygga nya muskler samt hålla din muskulatur glad och frisk.
2.
Enligt American College of Sports Medicine, borde de flesta individer gör måttlig aerob aktivitet fyra eller fler dagar i veckan i minst 30 minuter åt gången. Aerob träning kan definieras som det som engagerar ditt hjärta och lungor, så en lugn promenad kommer inte att göra det. Hålla dina muskler friska aerobt bör också vara roligt och kan göras med andra. Vandring är ett bra exempel på en sådan rolig aktivitet sedan gå kullarna kraft både stora och små muskler att optimalt utnyttja syre.
3.
Äta bra på ett enhetligt sätt är också viktigt att upprätthålla sunda muskler. Enligt National Institutes of Health, för optimal näring du bör sträva efter att äta sex mindre måltider per dag. Börja med att göra bättre val vid varje måltid och sträva efter att ersätta mättade fetter och raffinerat socker med friska fiskar och fiberbaserade livsmedel. Andra förslag är att äta din första måltid inom 30 minuter stiger och dricka minst åtta glas vatten varje dag.
4.
Stress kan brutalt för alla kroppens system inklusive muskulatur . Fortsatt emotionell stress placerar en alltför stor del av efterfrågan på din muskulatur. Det finns många sätt att bekämpa stress. Enkelt att hantera en stressande situation med en uppluckring svar kommer att gå långt för dig. Till exempel nästa gång du befinner dig irriterad genom att vara fast i trafiken, tvinga dig själv att luta sig tillbaka och sakta ta 10 djupa andetag. Fokusera på din andning. Att göra detta har visat sig sänka blodtrycket och kommer säkert att minska stress. Andra effektiva avkoppling idéer är yoga, promenader på en strand och få ordentlig vila.
5.
Gör hålla ditt muskulära system friska prioriteras i ditt liv. Genom att göra detta kommer du inte bara förbättra din totala livskvalitet, men du kommer också att börja fokusera lättare på att njuta av vad som verkligen är viktigt.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man läser sonogram

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga bristningar under graviditeten
 • sätt att få din arbetskraft
 • uppkomsten av diabetes hos barn
 • Hur man överlever en karantän
 • vad är ryggmärgsbråck?
 • Hur lång tid tar preventivmedel?
 • pediatriska ögonproblem
 • tecken och symtom på högt blodtryck under graviditeten
 • hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar
 • typer av mini piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com