sätt att tillkännage en graviditet morföräldrar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-31
Efter verkligheten för en positivt graviditetstest resultat sätter in, meddelade nyheten till släkt och vänner är en hjärtefråga. Att hitta rätt sätt att uppmärksamma nya mor-och farföräldrar kan vara knepigt. Den metod du väljer beror på många faktorer, inklusive, din aktuella närhet och relation status. Ringas in den perfekta tillkännagivande medium kan se de är alla leenden när glada nyheter ges

Låta Bild sköta snacket

När orden sviker kan visuella hjälpmedel slutföra uppgiften åt dig. Ge den nya farföräldrar en inblick i deras "utveckling" barnbarn kan fungera som den ultimata nyheter brytaren. Det kan också ge dem en tidig start på deras foto insamling och scrapbooking. Placera ultraljud foto i en "Brag Book" för stolta farföräldrar och presentera det för dem utan att säga ett ord. När de vänder omfattar, och kommer alla deras frågor besvaras.

Om du inte har haft ett ultraljud ännu, mejla dem en baby-relaterade bild kan göra susen. Till exempel ger en bild av en stork att göra en leverans till din hemadress lilla till fantasin.

Humoristisk Meddelanden

Att ge nya farföräldrar en dråplig Tackkort kan garantera att de aldrig kommer att glömma dina ansträngningar. Skräddarsy din inställning till sitt sinne för humor samt dina komiska färdigheter för bästa resultat.

Skapa en anpassad sång Tackkort för mor-och farföräldrar kan garantera de kommer alltid att minnas den glada tonen. Ställa din låt i storleksordningen en av sina favoriter kan göra det mer relevant. Infusion låten med roliga detaljer som var barnet skapades, kan få dem att le och rodna samtidigt. Framföra låten live eller spela in den på en CD för upprepade spel.

skicka udda presenter till mor-och farföräldrar kan göra för roligt uppackning. Posta den morföräldrar en tom korg KORGVAGGA med en bifogad gåva lista kan antändas skratt.

Turning en klyscha i en Tackkort kan också vara ett effektivt taktik. Till exempel skicka dem en "bulle i ugnen" tillkännagivandet kan lämna lite till fantasin. Gör detta hantverk genom att placera en stor kanelbulle i en liten plast ugn prop. Skriva ditt namn på utsidan av ugnen tillsammans med din förfallodagen kan lindra följa upp questions. If du inte på att göra hantverk, skicka ett mejl version av "bulle i ugnen" meddelande kan också skapa en buzz. Räkna med glada telefonsamtal och e-post efter att ha inlett ett humoristiskt Tackkort.

speciella inbjudningar

Bjuda mor-och farföräldrar över för en speciell middag kan hjälpa bygga upp sin förväntan. Servering en måltid av baby morötter, äppelmos och mjölk är säker på att topp deras nyfikenhet. Att föra ut efter middagen kaffe i skräddarsydda "mormor" och morfar "muggar kan låta dem på din nyhet. Tänk gömmer sig en napp i sin dessert för extra kul.

Inbjuda farföräldrar över att se din senaste" remodeling "kan vara ett smart sätt att meddela din graviditet. Spela upp din berättelse genom att specificera hur lång tid det tog dig att hitta färg färger och lämpliga möbler. Led farföräldrar till den "nya rum" och låta dem öppna dörren. Efter öppning, kommer de att upptäcka att din remodeling projektet har skapat en plantskola för ditt barn.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur mycket vikt ska jag förlora innan jag blir gravid?

Relaterade artiklar


 • sexuella biverkningar av lisinopril
 • normal vikt för en flicka
 • fakta om ADHD hos barn
 • hur man minska risken för RSV
 • urinvägsinfektioner hos barn
 • hur man kan förebygga bristningar under graviditeten
 • pediatriska ögonproblem
 • mäns sexuella sjukvård
 • hemliga förkylning
 • biverkningar efter Depo Provera
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com