urin drogtest information

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-24
En urin drog skärmen används för att påvisa förekomst av droger, både lagliga och olagliga, i ett enskilt system. Testerna är vanligast i sysselsättning scenarier, inklusive preemployment kvalet och postaccident screening, eller för juridiska ändamål, såsom provanställd övervakning

Du behöver:.
Kontaktlinser
. Kontakta linsrengöringsvätska.
Hand Soap.
Kontaktlinser mål.

hur testet utförs

För att få en ren substans måste urinen vara en "ren bifångst" prov, vilket betyder att urinen är fångad i koppen mittstråleurin . Individer måste först rengöra sina privata områden, män med en spritkompress på ollonet, och män en tvål och vatten tvätta och skölj mellan läpparna i slidan. Generellt är en samling av en till två uns av urin räcker för testning

Test Kategorier

I allmänhet i USA, är följande droggrupper de som identifierats som oftast genom provning upptäckt: cannabinoider
, kokain, amfetamin, opiater, fencyklidin, metadon, barbiturater, bensodiazepiner, tricykliska antidepressiva och metylendioximetamfetamin (MDMA), eller ecstasy.

laboratorieutvärdering

Efter samling, är urinprovet skickas till ett testlabb som utför en immunologisk att upptäcka förekomsten av specifika läkemedel. Om urin läkemedel skärm är positiv metod då en bekräftelse provning med gaskromatografi-masspektroskopi (GC-MS) utförs. Detta säkerställer testresultaten är inte ett falskt positivt.

Bevakningsnivåer

Under federala riktlinjer, till immunoassay måste avslöja en drog närvaro över fördefinierade bevakningsnivåer redovisas som närvarande på resultaten läkemedel skärm. Drug närvaro spår som understiger de riktlinjer leder testresultat som är negativa.

Resultat

Efter utvärdering av laboratoriet, testresultaten tyder antingen normala eller onormala resultat. Onormala testresultat: en av de specificerade droger upptäcktes i individens urin och är ett tecken på narkotikamissbruk. Om onormala resultat upptäcks, kan ytterligare testning utföras, men det är i allmänhet skall avgöras av den grupp eller individ som begärt analysen.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:tecken och symtom på urinvägsinfektion

Relaterade artiklar


 • hur man ger en kille en sexuell massage
 • fibroid tumör i uterus
 • bebisar och sköldkörtelproblem
 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
 • vad p-piller gör kvinnor ta när man gör provrörsbefruktning?
 • tips på barn terapeuter
 • sojamjölk för klimakteriet
 • information om klimakteriet
 • typer av mini piller
 • biverkningar av gestagener
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com