hemlagad fästing spray

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-28
Fästingar är ett problem för många människor som vistas i skogen eller ens i deras bakgårdar. Fästingar kan vara ett problem för både människor och djur. Du kan spendera mycket pengar på kommersiella produkter som luktar illa och är giftiga för dina djur eller så kan du göra din egen fästing spray som sannolikt kommer att vara lika effektiv

Skapa din egen Aktuell Spray

Du måste vara försiktig när du sprayar ditt husdjur eller dig själv, eftersom du inte vill välja produkter som är alltför kraftfull för utvärtes bruk. Du kan skapa egna aktuella spray genom att kombinera olja tea tree och lavendel olja i en sprayflaska och sedan blanda med en 16 oz. -flaska källvatten. Spraya denna lösning på dig själv och din hund innan du går ut. Doften av lavendel och tea tree olja kommer att hålla fästingar från er båda för era promenader i skogen eller tid på bakgården. Det är dags att åter ansöka till ditt husdjur när du inte längre kan känna lukten av olja.

Hemlagad Tick avskräckningsmedel

Om du föredrar att inte spruta din hund varje dag men skulle hellre lägga ett par droppar av en avskräckande på din hund kan du fortfarande stöta bort fästingar effektivt. För att göra detta måste du kombinera två matskedar vegetabilisk olja och 25 droppar rosengeranium eterisk olja. Blanda detta i en burk och placera ett par droppar på huden eller på en krage eller halsduk av din hund. Denna blandning kan också användas på människor, bara gälla några droppar på huden och du kommer att bli fri från fästingar.

Äppelcidervinäger

loppor och fästingar är båda stöts bort av lukten och smaken av äpple cider ättika. Under fästingsäsongen eller innan du går ut i områden där du vet att det finns stora kryssa populationer bör du spraya hunden med äppelcidervinäger. Helt enkelt fylla en sprayflaska med äppelcidervinäger och spraya din hund och även spray själv. Denna spray kommer att pågå cirka en vecka, då behöver du bara ansöka på nytt. Du kan också använda äppelcidervinäger som en konditionering skölja efter bad din hund, som kommer att säkerställa att de har gott om den avskräckande på dem även efter en bra scrub ner.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:vitaminer för att hjälpa barnen fokusera

Relaterade artiklar


 • klimakteriet hälsa
 • normala hjärnfunktioner
 • Vilka är de funktioner lever i människokroppen?
 • hur man får billiga vaccinationer för ditt barn
 • vad p-piller gör kvinnor ta när man gör provrörsbefruktning?
 • hur man läser sonogram
 • vad är ryggmärgsbråck?
 • varför är menstruationscykeln undertryckta under graviditeten?
 • hur man kan minska kolesterol
 • normal baby vikt vid födseln
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com