hur man kan jämföra graviditetstester

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-19
Även om vissa kvinnor kan ta den första rutan av graviditetstest de ser på apotek, de flesta kvinnor jämföra olika graviditetstest innan man beslutar sig för att köpa. Men vissa kvinnor är omedvetna om de bästa sätten att jämföra graviditetstest. Även om vissa av de faktorer som kommer helt enkelt bero på personliga preferenser, det finns enkla åtgärder som bör vidtas för att säkerställa att du jämför graviditetstest grundligt och på ett lämpligt
1.
Kontrollera graviditetstest nivå HCG upptäckt. Ju lägre nivå, ju tidigare du kan få ett positivt resultat om du är i själva verket gravid. Graviditetstest har känslighet på 25 mIU till 100 mIU.
2.
Läs online konsumenten recensioner om graviditetstest. De bästa källan till information om alla påhitt av ett visst märke av graviditetstest är rakt från människor som använt det. Bra källor för informationen omfatta Amazon. com, Apotek. com och tidig-Graviditet-Tests. com.
3.
Tänk att underlätta tolkningen av resultaten. Vissa graviditetstest kommer att ha en digital display, andra kommer visa en eller två linjer eller ett plus-eller minustecken. Försök att avgöra vilken skärm skulle vara enklast för dig att tolka.
4.
Tänk användarvänlighet. Vissa graviditetstest kräver att du helt enkelt urinera på minnet, medan andra använder en teknik teststicka. Bestäm vilken metod du föredrar.
5.
Anser att priset är. Det finns ett stort urval av priser för graviditetstest. Vissa graviditetstest kan faktiskt finns på dollarn butiker för endast en dollar, medan en del med digitala displayer kan sälja för minst $ 20.
6.
Hänsyn till tillgången. Vissa märken av graviditetstest är endast tillgängliga online, medan andra välkända varumärken som finns i nästan varje apotek. Därför, när du funderar på vilken graviditetstest är rätt för dig, ta hänsyn till hur lätt eller svårt det blir att få testa.

Tips och varningar


 • Många graviditetstest kuponger finns i flygblad från din tidning, men ofta kan du gå till tillverkarens hemsida för att få kuponger graviditetstest också.
 • Var medveten om något som kallas avdunstning linjer som spöke när man tolkar resultaten. Dessa är lätta linjer som kan imitera ett positivt resultat graviditet och kvinnor vilseleda att tro att de är gravida när de inte är. För att undvika detta händer dig, se till att bara tolka resultaten graviditetstestet inom det rekommenderade tidsperiod i instruktioner och utan några som helst resultat ses efter denna tidsperiod har passerat.


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:måltid planering för lågt blodsocker

  Relaterade artiklar


 • hur man håller barnen friska under H1N1 influensapandemi
 • hur man hittar en rökfria lägenhet
 • hur du underhåller din CPAP (c-pap) utrustning
 • sexuella biverkningar av Flomax
 • om hormon obalanser i flickor
 • uppkomsten av diabetes hos barn
 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
 • hur man ska leva till 100 år gamla eller mer
 • diet för högt blodtryck presure
 • hur man ska behandla penis jäst infektioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com