mögel exponering behandlingar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-09
Mögel är ett vanligt ämne som kan hittas i hela världen, men kan mögel också vara giftiga, vilket leder till allergiska reaktioner och infektioner. Mögel exponering, om det inte behandlas på rätt sätt, kan resultera i allvarliga komplikationer såsom cancer, pneumonit och njursvikt

Desensibilisering

En av de vanligaste reaktionerna på mögel exponering är en allergisk reaktion. Detta inträffar när mögel partiklar eller sporer har förtärts och kvitta ett histaminsvar i kroppen. Att behandla denna reaktion mot mögel exponering, kan din läkare utföra desensibilisering allergi immunterapi. Denna process fungerar genom att införa små mängder av mögel till kroppen tills kroppen inte längre reagerar med en allergisk reaktion.

Svamp Mediciner

inandning av mögelsporer i kroppen kan också orsaka inre infektioner, särskilt i lungor och bihålor. Att behandla infektioner som orsakas av mögel exponering, svampdödande läkemedel såsom Lovastatin, Neomycin är tetracykliner och fibrater ofta anställda. Dessa mediciner måste användas på rätt sätt, som receptbelagda styrka svampdödande läkemedel kan också rikta nytta intestinal mikrober i kroppen såsom Lactobacillus acidophilus

Bile Bindemedel

De flesta mögel kan ge en negativ reaktion i kroppen. Men det är svart mögel som frisätter gifter som kan orsaka allvarliga komplikationer i kroppen. Denna reaktion orsakas av mykotoxiner. När de utsätts för dessa giftiga mögel, är ett behandlingsalternativ användningen av galla bindemedel. Galla bindemedel verkar genom att blockera mykotoxiner från att återupptas i kroppen genom tarmen.

hyperbar syrgasbehandling

Ett annat alternativ för behandling av exponering för mögel mykotoxiner är användningen av hyperbar syrgasbehandling. Hyperbar syrgasbehandling är en process som förbrukar 100 procent syrgas i en miljö med ökad atmosfärstryck. Denna behandling utförs vanligtvis i en tryckkammaren. Använda hyperbar syrgasbehandling hjälper kroppen metabolisera (ta bort) någon kvardröjande mögelgifter från vävnader och celler i kroppen.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:fungerar ricinolja för att framkalla förlossningen?

Relaterade artiklar


 • fakta om vattkoppor
 • fibroid tumör i uterus
 • husgeråd som bli av finnar
 • biverkningar av Adipex-p
 • yoga lärdomar för barn
 • Fakta om serotonin
 • hemliga förkylning
 • sexuella biverkningar av Flomax
 • graviditet och amning risker cancer
 • Fakta om ögonfärg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com