svår prostatacancer symtom

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-25
Prostatan är den körtel som producerar den vätska som transporterar mannens sperma. Ibland prostatan kan uppleva inflammation på grund av en bakteriell infektion, eller kan det vara något allvarligare såsom cancerceller. Alltid rapportera eventuella symtom som vanligen förknippas med svåra prostataproblem för din läkare omedelbart

Du behöver:.
Recept för p-piller
. Vatten.

urin symptom

Några av de vanligaste symtomen i samband med svår prostata problem urin symptom. Du kan antingen utveckla en oförmåga att urinera, vilket skulle resultera i urinretention, eller ni kanske märker en svag ström eller urinen kan komma ut i ett dribbla i motsats till en bäck. Prostata problem kan få dig att känna som om blåsan är aldrig tomt även efter att du har kissat. Du kanske måste anstränga sig för att kissa ibland, och du kan också ibland ha en mycket stark behov av att urinera. Ett annat symptom är att behöva kissa två gånger eller mer per natt.

Blood

I svårare fall av prostata problem kommer du ibland stöta på smärta när man kissar, och du kan se blod blandat med urinen. Detta kan börja som en liten mängd blod i urinen först, men eftersom symptomen framsteg och få mer allvarliga blodet kan öka. Rapport varje fall av blod i urinen omedelbart med din läkare.

Ansvarsfrihet

Som symptom på en prostata problem fortsätter att avancera, kanske du märker att det blir svårare att hålla urinen. Detta kan resultera i upprepade fall av inkontinens. Du kan också börjar se en vit urladdning som kommer från din penis som inte är sperma.

Infektioner

prostatabesvär kan ha en tendens att få dig att lämna urin i blåsan. Känslan av att inte tömma blåsan helt, som tidigare nämnts kan bero på att trycket från den växande prostata, eller det kan vara att urin kvar även efter urinering. Om problemet inte är löst då urinen som är kvar kan börja orsaka urinvägsinfektioner som skulle ha symtom som magbesvär, illamående och eventuellt kräkningar.

Smärta

I vissa fall prostata symtom kan bero av en prostata infektion kallas prostatit. Om du upplever symptom på detta bakteriell infektion då kanske du känner smärta i ljumsken som också kan kännas som om den körs upp din rygg. Avancerad symtom på detta tillstånd även en mycket hög feber.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:klimakteriet vid 47 års ålder

Relaterade artiklar


 • klimakteriet och minnesförlust
 • hur man rengör och lagrar kontaktlinser
 • Fakta om hjärtsjukdom hos kvinnor
 • hypothyroid symptom hos barn
 • Så för att lindra halsont med grapefrukt utsäde utdraget
 • vad man ska göra för ont i ryggen?
 • ibuprofen vs Tylenol
 • enkla sätt att gå upp i vikt
 • örter för hälsa & helande
 • hösnuva hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com