typer av p-piller dispensrar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-31
Ett piller dispenser är ett ovärderligt verktyg för alla som tar mediciner. Oavsett om du tar vitaminer och receptbelagda piller varje dag eller bara behöver hålla upp med några piller att ta så behövs, det finns ett piller dispenser tillgängliga för att passa dina behov. När du letar efter ett piller dispenser, du behöver tänka på många saker, inklusive storlek, hur ofta du ska ta dina piller behöver, om du behöver ett larm som påminner dig att ta dina piller och om du behöver lås på din dispenser. Följande guide kommer att förklara de tillgängliga alternativen för dig. De varierar i pris från bara $ 1 för en en-dos, vecka dispenser till $ 70 för en månatlig dispenser med ett lås och larm

Pill Askar och minipiller Innehavare

Pill lådor eller mini innehavare piller är oftast små rutor som du kan kasta i din handväska, stick i fickan eller sätta fast på en nyckelring . De finns i olika former med en till tre små fack. Dessa automater ha några piller och är bäst för människor som bara har några piller att ta så behövs eller som behöver komma ihåg att ta ett piller när de kommer att vara borta från hemmet. Pill lådor och nyckelringar varierar i pris kraftigt eftersom de finns i många olika stilar och personilizable alternativ. Du hittar en grundläggande, plast alternativet börjar runt $ 2.

Seven Day Arrangörer

sju dagar piller arrangörer är indelad i sju avdelningar. Dessa automater är gjorda för personer som tar vitaminer eller receptbelagda piller varje dag. Många alternativ finns tillgängliga för dessa veckovisa arrangörer, varav en, två, tre eller fyra olika sektioner för varje dag, beroende på hur ofta du behöver ta medicinen. Du kan köpa automater i ett antal olika former, storlekar och stilar. Du kan också köpa dessa typer av p-piller dispensrar med barnsäkra lås för runt $ 12. Utan en barnlåset dessa automater börjar runt $ 2.

Organizer med flyttbara fack

Om du har flera piller att ta när du inte är hemma, du kan köpa ett piller dispenser med avtagbara brickor. Dessa är bekvämt om du ska vara hemifrån, men ett piller låda är inte tillräckligt stor. Denna typ av automat är indelat i sju avsnitt och varje dag har en avtagbar piller bricka som passar i en större arrangör. Denna typ av arrangören kommer inte med en barnlåsfunktion alternativ och börjar runt $ 7.

Medication Dispenser med Alarm

Du kan köpa piller dispensrar med larm i alla storlekar. Dessa är perfekta om du är glömsk eller om det är viktigt att du tar en medicin vid en viss tidpunkt varje dag. Det finns fickformat piller lådor med larm som vibrerar eller piper, om du behöver ta dina piller på jobbet eller när du är hemifrån, och även väckarklockor som innehåller ett piller låda, så du ta din medicin när du vaknar . Om du tar flera tabletter under hela dagen, det finns flera brandceller piller laddas med upp till fyra separata larm inställningar för varje dag finns. Dessa dispensrar har olika larminställningar från lågt till högt så att du kan höra larmet. Dessa typer av automater finns även med ett barnsäkert lås alternativ och varierar i pris från $ 20 till $ 70.

Monthly Pill Dispenser

Den största möjliga alternativet är den månatliga dispensern. Dessa dispensrar har en stor bricka med en stor löstagbar piller låda för varje dag i månaden. Du kan få dessa med en till fyra separata delar för varje dag. Dessa automater kan också köpas med ett larm med upp till fyra separata larm inställningar för varje dag och även med ett barnsäkert lås. Några av de tillgängliga månatliga piller arrangörer finns också utrustad med ett kombinationslås. Dessa typer av automater varierar i pris från $ 35 att $ 70.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:liggande sjukdom

Relaterade artiklar


 • hur du gör din egen formel huvudlöss
 • Hur snabbt kan man bli gravid efter en förlossning?
 • hur man gör övning du njuta
 • naturliga sätt för bröstförstoring
 • Vilka mediciner orsaka erektil dysfunktion?
 • graviditet rökning risker
 • hur du väljer en alternativ sjukhem
 • livsmedel som orsakar värmevallningar
 • beteendeförändringar med Medelhavsdieten
 • örter för hälsa & helande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com