vitaminer för att hjälpa barnen fokusera

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-28
Barn som har svårt att fokusera ofta problem i skolan samt med peer interaktioner. Det har sagts av experter från barn och ungdomar medicin som så mycket som 3 procent till 5 procent av befolkningen lider av Attention Deficit Disorder. Detta innebär ett stort antal barn har problem med fokus, och även barn som inte har sjukdomen kan behöva hjälp stanna fokuserad. Lyckligtvis många vitaminer och örter är säkra för barn och hjälper dem att få och behålla fokus.

Du behöver:
recept för p-piller
. Vatten.

zink, magnesium, B-vitaminer och C-vitamin

Samtliga dessa vitaminer kan hjälpa ditt barn vara fokuserad, och flertalet av dem finns i din typiska over-the- motverka barns vitamin. Anledningen till att dessa vitaminer är ett utmärkt val är att de arbetar på nervsystemet att stödja signalsubstansen produktion och kommunikation från cell till cell. När dessa system stöds, är det centrala nervsystemet mycket mer lugn, kognitiva processer blir skarpare, och fokus är förstorad.

Kolin

Kolin är ett annat alternativ att tänka på när du vill hjälpa ditt barn fokus. Kolin är en viktig faktor i koncentrationen, eftersom det faktiskt är ansvarig för produktionen av dopamin och acetylkolin. Dessa är de kemikalier i hjärnan som hjälper den mänskliga hjärnan vara uppmärksamma, och de påverkar också koncentrationen och minne. Lägga kolin i mixen av vitaminer som du ger ditt barn att hjälpa till med fokus och uppmärksamhet kan mycket väl göra en värld av skillnad. Kolin kan köpas på ditt lokala apotek och bör ses som rekommenderas på flaskan.

Örter att tänka på

Vid sidan av vitaminer, kan du fundera på att lägga några örter som har befunnits vara säkra för användning på barn. Örter som American ginseng och Rhodiola Rosea kan bidra till att stödja en ökad vakenhet, hjälp med minne och koncentration, och generellt stöd mental prestationsförmåga.

Dessa örter kan hittas på ditt lokala apotek och kan tas dagligen, vilket rekommenderas på flaskan. Örter förutom vitaminer samt få ordentlig vila och en hälsosam kost kan hjälpa barn att bli mer fokuserad och uppmärksam både i skolan och hemma, hjälpa dem att göra bra i skolan och skapa varaktiga relationer med jämnåriga.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Botox metoder

Relaterade artiklar


 • hur man tips om hur man föreställa sig naturligt
 • träning tips för tonåringar
 • naturliga sätt för bröstförstoring
 • urin drogtest information
 • medicinering till kvinnor med brist på sexuell lust
 • hur man ska leva till 100 år gamla eller mer
 • hur man hittar klinisk forskning prövningar för medicinsk och psykisk ohälsa
 • klimakteriet och minnesförlust
 • hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar
 • fysiska utvecklingen i barndomen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com